Cungu se sastao sa predsjednikom Crnogorkog fonda za izgradnju G-din D.Popovic

February 2, 2013   | Ngjarjet - Events

Nazif Cungu - Danillo PopovicPredsjednik Cungu sastao se sa predsjednikom borda direktora Crnogorkog fonda za solidarnu stambenu izgradnju

Predsjednik Opštine Ulcinj Nazif Cungu sastao se sa Predsjednikom borda direktora Crnogorkog fonda za solidarnu stambenu izgradnju Danilom Popović.
G-din Popović je prisutne obavjestio o radu i aktivnostima crnogorskog fonda u izgradnji solidarnih objekata od koih veliki broj stambenih objekata u kojima su stanovi za zaposlene javnih kao i privatnih preduzeća bili u ponudi 20%, 30% čak do 50% povoljnije od onih u slobodnom tržištu.
Nazif Cungu - Danillo Popovic.3

On je naveo da je Ulcinj jedina opština u crnogorkom primorju gde se nijedan solidarni objekat nije izgradio zadnjih 30 godina i da zbog toga ovaj fond smatra potrebnim i pokazuje spremnost započeti sa izgradnjom ovakvih objekata u opštini Ulcinj. Predsjednik Cungu je zahvalio g-dinu Popović i naglasio da Opštinu Ulcinj podržava ovaj projekat. On je obećao da će se angažovati u pronalaženju odgovarajuće lokacije kao i ubrzati procedure obezbejđivanja urbanističkih uslova kao I u stvaranju uslova nesmetane realizacije ovog projekta.

Ulcinjsko polje ostaje jedna od najadekvatnijih zona za ovaj projekat ali kako Opština Ulcinj intenzivno radi u izradi urbanističkih planova, može se planirati izgradnja ovih objekata I u drugim zonama opštine.
Obije strane su pokazali spremnost da se angažuju u razmatranju adekvatnih mogućnosti za početak ovog projekta.

Opština Ulcinj / Komuna e Ulqinit
Tel: +382 30 412 050
Fax: +382 30 412 413
Adresa: Bul. Skenderbeu bb, 85360 Ulcinj, MNE