Kompani ndertimi Eko Fer Ulqin

February 10, 2013   | Anketë / Anketa

Grupi EKO FER eshtë ndërmarje për ndërtimtari në komunën e Ulqinit.

EKO FER – Ndërtimtari – Ulqin është themeluar më 2009, në Ulqin si ndërmarrje që merrej me punë ndërtimore dhe zejtare, dhe me një madhësi të një biznesi familjar. Puna dhe shërbimet kualitative, korrektësia ndaj klientit dhe modernizimi i teknologjisë, ndihmuan që ndërmarrja jonë të rritet me kalimin e kohës.
Me veprimtarinë ndërtimore kompania jonë bën një tërësi së bashku me tre grupet pararendëse. SI???… ME PUNË EKIPORE!!!
EKO PALMA Group siguron lokacionin për ndërtimin e objektit me kushtet më të volitshme ose kontakton investuesin potencial.
EKO FER Group punëson ekipin e inxhinierëve dhe teknikëve me përvojë, si dhe të muratorëve, gdhendësve, armiruesve, instaluesve të ujit, mjeshtërve të qeramikës, molerëve si dhe ekspertëve të tjerë të nevojshëm me përvojë, të cilët kryejnë cilat do punë të vrazhda ose të punëve sipas sistemit me çelës në dorë.
EKO AL dhe PVC Group të dyerve dhe dritareve prodhon dyer dhe dritare për objektet e ndërtuara nga ndërtuesit tanë.

EKO FER Group eshte nje kompani qe operon ne sektorin e ndertimit prej afro nje dekade. Kjo kompani i ofron tregut shqiptar nje koncept te ri evropian, duke realizuar ambjente banimi dhe qendra biznesi sipas rregullave dhe standarteve perendimore. Inovacionet e fundit ne projektim dhe teknologjia e larte ne zbatim garantojne rezultate te cilesise se larte per te sotmen dhe te ardhmen.

Perqafimi i standarteve evropiane deshmon bindjen se kompania jone ka zgjedhur rrugen me te mire per ti ofruar klientit ambjente bashkekohore dhe krejtesisht cilesore.
Perzgjedhja e imtesishme dhe studimi i detajuar i terreneve te ndertimit perben per ne kushtin numer nje per ndermarrjen dhe realizimin e nje projekti.

Eksperienca jonë shumëvjeçare në fushën e ndërtimit, të veprave publike, apartamenteve të banimit, Vilave luksoze në…