Tuna fle e zhveshur ne hotel – Video

February 21, 2013   | Zbavitje / Zabava

Tuna fle e zhveshurMe çfarë rrobash fle

Një nga këngëtaret më atraktive shqiptare dhe shumë e përfolur kohëve të fundit, Altuna Sejdiu, ka pranuar pas shumë viteve të jetë në programin e Arjan Çanit.

Por, Tuna ka qenë e përgatitur edhe për pyetje të tipit se me çfarë rrobash fle kur ajo është në hotel në Tiranë. Dhe, si duket, e ka dhënë një përgjigje ashtu siç e ka dashur edhe moderatori.

Ajo ka thënë se fle zhveshur. Ndërsa, këngëtarja e cila kohëve të fundit është shumë e pranishme në Tiranë, ka thënë se i pëlqen të jetë aktive në rrjetet sociale të saj dhe është ajo që i menaxhon ato në çdo moment.

 

Fish Media

YouTube Preview Image