Shes toke me leje ndertimi ne Fushe te Ulqinit

February 22, 2013   | Anketë / Anketa

Unaza re e rruges tek furra EvropaTok me leje ndertimi per shitje ne Plazh te Madh te Ulqinit( Fusha e Ulqinit). Siperfaqja eshte 2000m2 . Toka gjindet ne afersi te rruges kryesore qe lidhet me uren e re e cila te chon per ne plazh te madhe.
Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne pjesen ne te cilen gjindet toka eshte parapamun zona per vendbanim te kombinura dhe turizem ( turizem dhe banim individual) .
pozita e tokes afer ures

Sipas planit detal urbanistik “DUP” ne kete pjes eshte e lejuar ndertimi i pallateve/ndertesave P+4 ( perdhesa + 4 kate ) dhe keficijneti i ndertimit do te jet 40% nga siperfaqja e tokes.

Per informata dhe pyetje dhe per chmim te na kontaktoni ne 0038269132558 dhe 0038269710441 apo ne e-mail montenegrocoastinvest@gmail.com