Ofroj vende pune: Kerkohen krijues/e,redaktor/e per Artikuj turistike

February 22, 2013   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Montenegro_UlQIN_Ofroj puneKriteret e kërkuara

Kerkohen krijues/e , redaktor/e  dhe studente me prirje ne ndertimin e Artikujve të katalogeve turistike, sikurse Hotelet,  Apartamentet me ide novative, me njohjen e gjuhes serbokroate,dhe njohja e gjeografis së Malit të Zi dhe Kroacisë .

Puna ka të beje me përskrimin e Hoteleve ne Mal të Zi dhe Kraoci në menyrë individuale deri 300 fjalë.
Ne do t’ju ndihmojmë përgjatë procesit të krijimit të një arikulli të ri, duke ua dërguar artikujt në fjalë. Provoni gjërat dhe ndjehuni të lirë të eksperimentoni!

Nga përvoja jonë ju rekomandjmë që para se të krijoni artikullin tuaj të parë të redaktoni disa faqe ekzistuese nga Faqja jonë e Internetit – www.visit-ulcinj.com.

Ne mundemi me pagu  Çmimin deri: 0.01€ ct ne euro fjala ose të behet  pagesa sipas marveshjes për më tepër. Nese jeni te interesuar te bashkepunoni vite me radhë me ne na kontaktoni. Një shembull: Të krijoshë  5 faqe në ditë nga 300 fjalë, rroga mujore do ju dale 450€ deri 500€ në muaj.

Pagesa behet me Paypal dhe Moneybookers

Paypal dhe Moneybookers, eshte menyra me e perdorur dhe  e siguret  per pagesa online, mjafton qe ju te keni nje llogari ne Paypal ose Moneybookers, ose nese ju nuk e keni ju lutem klikoni mbi linkun  per te hapur nje llogari te re ne Paypal apo Moneybookers:  www.paypal.com/al ose www.moneybookers.com/

Për ato që nuk posedojn Paypal dhe Moneybookers

Pagesa : Ato qe jetojn ne Kosovë – Shqiperi – Maqedoni – Mali i Zi – Lugina e  Preshevës mund te miremi vesh qe ta beje pagesen kesh apo edhe me ndonje menyr tjeter,per ata qe jan jashte këtyre shteteve mund ta beje pagesen edhe permes bankes por ndalesat qe i bene banka i paguan vete.

 Email: lajmengaulqini@gmail.com