Ftesë per festën e 8 Marsit ne Hotel Mediteran

March 1, 2013   | Kulturë / Kultura, Ngjarjet - Events

Ftesë per 8 marsinTë dashur miq dhe mysafir të Hotelit Mediteran,

Ju ftojmë te kaloni një mbrëmje të paharrueshme me rastin e festës së 8 Marsit ditës se gruas…
Me muzikë te lehtë qytetare mysafirët I argëton grupi Trio Bend nga Ulqini.

Çmimi I darkës solemne 25 € për person përfshirë darkën ne bazë të tryzës suedeze dhe pijeve jo alkoholike pa caktim.
Rezervoni, ejani dhe kënaquni… Rezervimet mund të bëhen deri me 4 Mars. Numrin i tel 030 403 124

Gëzuar 8 Marsin të gjihtë pjestareve te gjinisë më të bukur nga Hoteli Mediteran!

Ftesë per 8 marsin.1

Dragi prijatelji i gosti Hotela Mediteran Ulcinj,

Pozivamo vas da uživate u nezaboravnoj večeri povodom proslave Dana Žena, 8. Marta u Hotelu Mediteran. Uz starogradsku narodnu muziku, goste će zabavljati trio bend iz Ulcinja.

Cijena večere po osobi je 25 €.
Cijena uključuje večeru na bazi švedskog stola i neograničeno bezalkoholno piće.
Rezervišite, dođite i uživajte… Rezervacije se mogu napraviti do 4. Marta na telefon 030 403 124

Sretan 8. Mart svim pripadnicama ljepšeg pola želi Hotel Mediteran!


YouTube Preview Image
Срећан 8. март, Heureux Mars 8, Šťastný 8.března, Happy March 8, Glückliche 8. März, Buon 8 marzo, Среќен 8 март, Boldog március 8, Szczęśliwa 08 marca, Srečen 8. marec, Днем 8 Марта,