Luka Gjakonoviq & Valon Mehmedoviq organizuan muzikë live ne Ulqin – Video

March 16, 2013   | Zbavitje / Zabava

Të ejten mbrëma më 14.03.13 ne lokalin Captain Schook në Ulqin u organizua mbrëmbje me muzikë live unplugged ku performuan Luka Gjakonoviq (vokal) dhe Valon Mehmedoviq (kitarë). Në tingujt e muzikës e cila përfshinte hitet e famshme si: Losing my Religion -R.E.M., Black – Pearl Jam, Light my fire – The Doors e kështu me rradhë, publiku prezent pati mudnësi të shijonte një mbrëmbje të organizuar spontanisht por që la përshtypje të veçanta.
Luka Gjakonoviq & Valon Mehmedoviq muzik live ulqin
Në vijim mund të shihni në pjesë nga mbrëmja:

YouTube Preview Image