Platiš 6 – dobiješ 7 dana na Adi Bojani

March 22, 2013   | news

Platis 6 - dobijes 7 dana na Adi BojaniPlatiš 6 – dobiješ 7 dana

 

Ulcinj – „Platiš 6 – dobiješ 7 dana, platiš 10 – dobiješ 12 dana“- u novoj ljetnoj akciji povoljno se mogu bukirati aranžmani na Adi Bojani na recepciji i preko agencija sa kojima sarađuje HTP Ulcinjska rivijera. Akcija važi za boravak gostiju do 5. jula za sve tipove soba. Za boravak u trajanju od dvije nedelje, takođe se dobijaju dva dana gratis.

Ovog ljeta Ada Bojana će proslaviti 40 godina svog postojanja, a prvi gosti dolaze  30. Aprila. Do otvaranja Ade, biće završena rekonstrukcija još 40 soba tip A gdje se renoviraju kupatila, stolarija, namještaj, saopšteno je iz ovog preduzeća. Takođe, svih 70 soba Tip L koje se nalaze pored same plaže ove godine će imati nov namještaj, renovirana kupatila, terase i stolariju. Dio soba na Adi je već renoviran za prethodnu sezonu, tako da će ovog ljeta biti raspoloživo ukupno 160 soba ukupnog kapaciteta 350 kreveta.

Na Adi će ponovo biti u ponudi prepoznatljivi sportski sadržaji kao što su surfing, kitesturfing, rekreativno jahanje konja, tenis, odbojka na pijesku, a za gastronomski ugođaj tu je niz restorana koji u ponudi imaju vrhunske riblje specijalitete i najbolja vina.

Ovo “rajsko ostrvo” se nalazi u zagrljaju između rijeke Bojane i Jadranskog mora, 15 km udaljeno od Ulcinja, a čuveno širom svijeta postalo je već davne 1973. Godine kada je prvi put otvoreno nudističko naselje.

Cijene polupansiona na Adi Bojani se kreću od 27 evra u predsezoni i od 37 eura u špicu sezone. Cijena kompleta dvije ležaljke i suncobrana je 6 eura. Rekreativno jahanje konja na Adi u ponudi je od sredine juna do kraja avgusta, a sat vremena jahanja = 10 eura. Sat igre tenisa – 5 eura danju, 7 evra noću (pod reflektorima).

 

Ana Živanović
YouTube Preview Image