Ftesë për pjesëmarrje në ekspozitë të fotografive – Dan Xhurretës – Audio

March 26, 2013   | Ngjarjet - Events

Ftesë për pjesëmarrje në ekspozitë të fotografive - Dan XhurretësFtoheni të merrni pjesë në Ekspozitën e Fotografive të fotografit të parë nga Ana Malit, të ndjerit Dan Xhurretës.

Expozita do të mbahet në Qendrën për Kulturë, me datën 30.03.2013, në ora 19:00.

Falenderoj shoqatën shqiptaro-amerikane “Ana e Malit” në New York dhe “Ndërmarrjen për veprimtari komunale”-Ulqin, si edhe Qendrën për Kulturë, që mundësuan realizimin e këti projekti

Me respekt kryetarja e shoqatës “Labeatët” Liljeta Avdiu Cura

Lajme nga Ulqini