Forca: Telegram urimi Ali Ahmetit të BDI-së

March 27, 2013   | Shtypi / Mediji

FORCA E RE DEMOKRATIKEFORCA E RE DEMOKRATIKE _logo

NOVA DEMOKRATSKA SNAGA

Bul. Skenderbeupn/bb 85360 Ulqin/Ulcinj

Tel:. +382 030 401 760 Fax:; +382 030 401 761

www.forca.me, www.forca.me

 

Ulqin me 27.03.2013

Nr.27 /13

 

BASHKIMI DEMOKRATIK PER INTEGRIM

Kryetarit z. Ali Ahmeti

I nderuari zoteri Ahmeti

 

Me shumë vemendje kemi përcjellur procesin zgjedhor ne Maqedoni, me interesim të posaçëm për partitë shqiptare. Me  shumë kënaqësi e pranuam lajmin për fitoren e partisë Tuaj dhe suksesin e arritur ne këto zgjedhje lokale, sidomos në Komunën e Kërçovës ku pas 70 vitesh do te drejtohet nga shqiptaret.

Prandaj, në emër të Partisë FORCA dhe në emrin tim personal ju uroj Juve dhe të gjithë shqiptarëve në Maqedoni këtë fitore të madhe dhe ju dëshirojmë suksese të mëtejme në procesin e zhvillimit demokratik të shqiptarëve në Maqedoni, duke shpresuar që në të ardhmen bashkëpunimi partiak në mes të BDI-se dhe FORCES do të ngritet në nivel edhe më të lartë.

 

Me rrespekt

Kryetari i Forces se Re Demokratike

Nazif Cungu

FORCA E RE DEMOKRATIKE _nenshkrimi Nazif Cungu