Ulcinj: Na nekoliko automobila nožem izbušene gume

March 27, 2013   | Ngjarjet - Events
Izbusene Gume u Ulcinj

Foto: Samir Adrović

Na nekoliko automobila, parkiranih u Ulcinju, u noći između nedjelje i ponedjeljka, nožem su izbušene gume.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, šteta je pričinjena na najmanje pet automobila, a jedan od njih je i “Kia”, vlasništvo Hajra Resulbegovića (70).

Resulbegovićev automobil bio je parkiran ispod Starog grada, preko puta OŠ Boško Strugar. Tragovi noža vidljivi su na sve četiri gume.

“Ne znam ko je mogao da mi uradi nešto ovako. Nemam neprijatelja i zaista ne znam motive ovog bezumnog čina”, kazao je Resulbegović “Vijestima”.

Osim Resulbegovićevog, stradao je automoibil “Klio” (UL-AL411) na kom su izbušene tri gume. Na meti vandala, bila su još najmanje dva automobila na Pristanu, ali tu nije kraj spiska oštećenih.

Iz policije se juče nijesu mogle dobiti detaljnije informacije o nesvakidašnjem huliganskom pohodu, ali to što vlasnici nijesu u srodnim vezama i žive u različitim djelovima grada, upućuje na zaključak da nijesu u pitanju bilo kakvi motivi lične prirode.

Resulbegović je pretprio štetu od oko 250 eura, nove gume bile su i na susjednom autu…

“Ovo nije prvi put. Isto se dogodilo i prije četiri godine ali policija ni do danas nije otkrila vinovnike”, rekao je Resulbegović.

On je i jučerašnji slučaj prijavio policiji.

Samir Adrović
Vijesti online