Zlatna plaketa za Fabriku Namještaja Kurti Doo – Ulcinj – Video

March 29, 2013   | news

Zlatna plaketa  za Fabriku Namještaja Kurti Doo – UlcinjSajam namještaja u Budvi

Prva nagrada – EXPO TROPHY 2013. i Zlatna plaketa – dodjeljuje se izlagaču

FABRIKA NAMJEŠTAJA KURTI DOO – ULCINJ

“Jadranski sajam” dodelio je tradicionalna priznanja “Expo trophy 2013” najboljim učesnicima ovogodišnjeg Sajma turizma, ekologije i vode koji je održan u Budvi.

Izuzetan primjer kada se dva, tri ili više proizvodnih sistema integrišu u jedinstven program „Sve na jednom mjestu”. Od pločastog namještaja: Kuhinja, plakara, regala i komoda i spavaćih soba do mebliranih garnitura ovaj proizvođač je našao proizvodni i komercijalni modus kako racionisati i približiti potrebe kupca a širokom lepezom asortimana udovoljava i tradicionalnom i modernom ukusu.

Zlatna plaketa  za Fabriku Namještaja Kurti Doo – Ulcinj .1
Visoko profesionalan, maksimalno razrađen proizvodni sistem izuzetne asortimanske ponude a sve u jednoj proizvodnoj tehnologiji pločasih materijala. Očigledna racionalnost tehnoloških linija i kreativnost ovog proizvađača osjetno uzdiže posljednjih godina. Pored standardnih komercijalnih programa ove godine proizvođač unosi svijetli, ozračeni, optimistički, visoko estetizirani program koji pomjera shvatanje namještaja iz stanja nužnog i upotrebnog u stanje uživanja u njegovom prostoru i ambijentu. Predusretljiva izlagačka komunikacija, bogat i raznovrstan propagandni materijal, daju aktivnu i cjelovitu marketinšku komponentu ovom izlagaču.

Žiri čestita svim dobitnicima nagrada i svim izlagačima želi uspjeh u radu.

Budva 28.03.2013

Slobodan Bobo Mitrović
predsjednik žirija s.r.