Një përshkrim i Kalasë nga Ismet Karamanaga – Video

May 6, 2013   | Lajmet / Vijesti, Opinione

Kalaja nga Ismet Karamanaga-ulqinNjë përshkrim i shkurt i disa sequencave nga Kalaja e Ulqinit..Një dëshprim në punën e muzeut dhe i partisë në pushtet e cila nuk i jep vëmendje të merituar, dhe të premtuar Kalasë tonë…