Shoqata e bjeshkatarëve “RUMIA” organizon vizitën në Kanjonin e Megjureçit – Video

May 6, 2013   | Sporti / Sport

Kanjoni i Megjurecit.3Miq të nderuar, Shoqata e bjeshkatarëve “RUMIA” organizon vizitën e radhës – Kanjonin e Megjureçit (dy ujvarat e fundit dhe një burim uji të bjeshkës)!
Bukuri e rrallë, më komunën tonë!
E shtunë me 11. maj!
Nisja prej Ulqinit në 7:30h para Komunës, takimi me kolegët në 8:00h te Rrethi në Kryth ( të Katërkollës).
Prej aty me automjete (sygjerohet – tereni- xhip…) në drejtim të Urës së Mërkotit.
I tërë rrugëtimi në këmbë rreth dy orë e gjysmë!
Për më shumë informata lajmrohuni në inbox ( Mogul Ulqin ) !
Ju mirëpresim!

Mogul Ulqin Facebook

Foto: Damir Pepic