Rrezartit i takoj vendi i tret në Slloveni

July 3, 2013   | Sporti / Sport

rrezart-cungu-tennisFederata e tenisit ne Slloveni organizoj turneun e nivelit Evropian te kategoris 16 vjecare. Nga Mali i Zi morri pjesë tenisti Rrezart Cungu.

Ne raundin e pare Rrezarti u takua me Leonardo Mandruzzato. Rrezarti e fitoj me rezultatin 6:2 6:0. Kundershtari ne raundin e dyte ishte Grega Kokalj. Rrezarti e befasoi te parin e sllovenis me rezultatin 6:1 6:4.

Ne cerek- finale Rrezarti e fitoj Nejc Sitar me rezultatin 6:3 6:1. Me Bor Schweiger Muzar u takua ne gjysem- finale. Rrezarti humbi me rezultatin 6:4 6:3 dhe keshtu i takoj vendi I tret ne kete turnej te nivelit Evropian.

Trajneri kroat Zoran Ivanishevic u shpreh qe eshte shum I kenaqur me lojen e Rrezartit ne Slloveni. Ai shtoj qe kan bere stervitje te shumta gjate keti vit dhe kanë arritur qe te permisojnë dukshem lojen e Rrezartit.