ForumMladih Sdp Ulcinj Igračke ponela, osmijeh djeci donela!

December 3, 2013   | Ngjarjet - Events

Forumi rinor i PSD-se te Ulqinit vizituan Qendren per femije-1Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, predstavnici Foruma mladih SDP Ulcinj su, 03. decembra 2013. godine,  posjetili NVO “Pravo na život”, kao i dnevni centar „Sirena“, kojima su ovoga puta donirali tri radijatora i veliki broj igračaka.

Podsjećanja radi, ulcinjski forumaši su i prošle godine obilježili ovaj dan, posjetivši mališane u NVO-u “Pravo na život”, koja funkcioniše kao Udruženje roditelja djece sa posebnim potrebama.

Pomenuto udruženje  na svojoj novootvorenoj lokaciji nema grijanje, tako da će im donacija dobro doći u nastupajućim zimskim danima, kako bi ovaj centar nesmetano funkcionisao.

Forumi rinor i PSD-se te Ulqinit vizituan Qendren per femije

“Riječ je o djeci koja zajedno sa svojim roditeljima čine grupu ljudi koji su ranjivi i svoj život često moraju da adaptiraju stavovima društvene zajednice koja je najčešće bez razumijevanja za njihove potrebe. Ovim putem apelujemo na sve pojedince i organizacije da kontinuirano rade na podizanju svijesti o inkluziji djece sa invaliditetom, kako bismo postali društvo jednakih šansi za sve, što je jedan od bazičnih principa socijaldemokratije.”- poručili su mladi.

ForumMladih Sdp Ulcinj