SNP – Za bolji Ulcinj – I riječ i djelo

December 27, 2013   | Ngjarjet - Events

me}snpSocijalistička narodna partija Crne Gore danas je, Opštinskoj izbornoj komisiji Ulcinj, predala izbornu listu, pod nazivom: “SNP – Za bolji Ulcinj – I riječ i djelo”, za izbor odbornika u Skupštini opštine Ulcinj, koji će se održati 26. januara naredne godine.

Opštinski odbor SNP Ulcinj je, kako navode u saopštenju, prilikom formiranja Izborne liste u potpunosti ispoštovao princip rodne ravnopravnosti i zastupljenost mladih na listi.

Nosilac Izborne liste je Andrija Ćetković, predsjednik OO SNP Ulcinj i član Izvršnog i Glavnog odbora SNP Crne Gore.

Odborničku listu SNP-a čine ljudi različitih profila –  ekonomisti, pravnici, turizmolozi, sportisti, radnici, studenti, umjetnici, inžinjeri, profesori, penzioneri. Ovakva struktrira naše Izborne liste je garant brzog i pravičnog oporavka našeg društva.

“SNP CG će na izborima u Ulcinju ostvariti najveći rast podrške birača Ulcinja, zato što su  naše ideje superiorne u odnosu na druge političke ideje u Ulcinju, zato što SNP u Ulcinju predstavljaju hrabri, sposobni, uspješni, vrijedni, dobri i tolerantni ljudi, zato što je SNP Crne Gore  svih ovih godina pokazala da smije i umije, zato što SNP nema skrivenih ciljeva, zato što se svih ovih godina u kontinuitetu zalažemo za bolji Ulcinj i bolji život svih njegovih građana, zato što SNP drži riječ i to znaju svi Ulcinjani”, poručuju iz te partije.

Na juče održanoj sjednici Opštinskog odbora, na kojoj je jednoglasno usvojena Izborna lista SNP-a, za izbore u Ulcinju, formiran je i Izborni  štab i usvojen Izborni  program.

Izvor: RTCG