BKA organizon Koktej më 29.12 ne “Lamiga” në Krythë ne ora 19.00h

December 28, 2013   | Lajmet / Vijesti, Zbavitje / Zabava

Biznis Klub Anamalit-2FTESË:

Me rastin e dy vjetorit te themelimit të BKA – së  si dhe një vjetori i themelimit së SH.K Tradita, BKA organizon Koktej me daten 29 dhjetor 2013 ne ambijentet  komerciale “Lamiga” në Krythë ne ora 19.00h

Fjalet pershenderese :
Kabil Kurti, Kryetar i Bka-se
Selatin Gjeloshi, Kryetar i Shk. Tradita
BKA dhe Shk Tradita njekohesisht iu falenderon dhe ju uron Vitin e Ri 2014,
Qofte nje vit i sukseseve tuaja
Gezuar!
Ju mirepresim!