Forca: Partije su postupile protiv interesa radnika u lokalnoj administraciji

December 29, 2013   | Ngjarjet - Events

Forca-e-Re-Demokratike_ulqinULCINJ – Odbacivanje odluke o privremenom finansiranju opštine Ulcinj od strane raznih političkih subjekata u Skupštini opštine Ulcinj, osim Nove demokratske snage – Forca svjedoči o neodgovornosti i nespremnosti ostalih političkih subjekata u lokalnom parlamentu, ocijenio je Fuad Hadžibeti, šef odborničkog kluba Force.

Hadžibeti je saopštio da je zahvaljujući maksimalnom angažovanju predsjednika opštine g-dina Nazifa Cungua nasijeđeni dug od oko četiri miliona eura isplaćen u posljednje dvije godine i da je trebalo da odbornici reflektuju pozitivizam, a ne da odbace usvajanje odluke za privremeno finansiranje.

– Forca shvata političke subjekte da na pragu lokalnih izbora imaju potrebu za političkim marketingom, ali ujedno obavještava javnost, da stav ostalih klubova odbornika je protiv interesa radnika u lokalnoj administraciji koji su prethodne dvije godine radili savjesno i marljivo. Odgovornost snose oni politički subjekti koji nisu glasali tačku dnevnog reda za privremeno finansiranje, koji prvenstveno imaju svoje personalne i partijske interese, a ne građane koje predstavljaju – ocijenio je Hadžibeti u saopštenju.

On je rekao da će Forca, kao i do sada, i u budućnosti braniti interese građana i kao takva se razlikuje od ostalih političkih subjekata o čemu svjedoči i posljednja sjednica lokalnog parlamenta.

A.Ž.

Izvor: POBJEDA