Lista e kandidatëve të Forcës për Ulqin

December 31, 2013   | Ngjarjet - Events

forca e re demokratike.forca per zhvillim-ulqinSot dorëzuam listën e kandidatëve të FORCËS për zgjedhjet lokale të 26 janarit 2014. Kjo listë përbëhet nga një grup njerëzish profesionistë, të përkushtuar dhe të ndershëm dhe përmban në vete përvojë, pjekuri dhe traditë, por edhe freski dhe risi.

FORCA – e vetmja rrugë drejt zhvillimit!

Lista FORCA – Nazif Cungu:

1. Nazif Cungu
2. Ardijan Mavriq
3. Sabri Salaj
4. Mustafa Gorana
5. Xhaudet Cakuli
6. Genci Nimanbegu
7. Gani Demiri
8. Fuad Haxhibeti
9. Gjoka Gjonoviq
10. Arian Murati
11. Xhevdet Seferi
12. Bekim Çobi
13. Asllan Llunji
14. Vjollca Lika Çobaj
15. Kujtim Nimanbegu
16. Iliriana Resulbegu
17. Senad Kollari
18. Valdet Axhemi
19. Afërdita Pelingu
20. Sabri Koleni
21. Sait Katana
22. Astrit Lajka
23. Arta Hoxha
24. Stane Lukiq
25. Hadile Resulbegu
26. Barbana Draga
27. Samir Peroviq
28. Fuad Lamoja
29. Ridvana Suliq
30. Fatbardhe Pulti
31. Mehmed Milla
32. Avdulla Dervishi
33. Vildana Llazorja

Lista FORCA - Nazif Cungu