UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista) + Foto

December 31, 2013   | Politika, Shoqëria / Društvo

UDSH-FJALA JONË – OBLIGIMI JONË -Lista-Ulqin-3Ulqin më, 30.12.2013

 

UDSH: “FJALA JONË – OBLIGIMI JONË” (Lista)

Unioni demokratik i Shqiptarëve dorëzoj të hënën listën e kandidatëve për këshilltarë në zgjedhjet e ardhshme lokale të bindur se kandidatët e rinj me profilet e ndryshme të përgatitjeve shkollore premtojnë një frymë të re me ide të reja.“Dëshiruam dhe realizuam që eksperienca dhe bagazhi politik të gërshetohet me një frymë rinore e cila mu në hapat e para të angazhimit të vet dëshmoj një pjekuri e cila meriton çdo respekt. Dëshmuan vendosmëri, pjekuri dhe cilësi organizative, dëshmuan se kanë vullnet rinor dhe profesional që të përballen me sfidat e jetës të cilat i presin.

Mu për këtë arsye, ju ftojmë qytetarë të nderuar  që në zgjedhjet e 26 janarit të rrumbullakoni listën e UDSH-së sepse fjala jonë është obligimi jonë. Zoti e bekoftë rininë e Ulqinit, Zoti e bekoftë kombin dhe vendin tonë”..

1. Mehmed Zenka
2. Hadixha Gjoni
3. Dritan Alaj
4. Jasmina Hasa
5. Gazmond Kaleziq
6. Samir Tafili
7. Ardian Zati
8. Lulijeta Sefa
9. Selim Karamanaga
10. Skender Kaleziqi
11. Avdyl Alibegu
12. Liridon Sefa
13. Halil Truma
14. Lavdim Çaushi
15. Premtim Nimani
16. Valon Dasharami
17. Gëzim Mavriq
18. Selim Tula
19. Senad Duraku
20. Nuro Shata
21. Florinda Karamanaga
22. Xheneta Vuçiq
23. Gjulija Hasanagiq
24. Arben Abazoviq
25. Haxhija Kraja
26. Arijeta Zatoviq
27. Xhabir Gjençiq
28. Valbone Malokraja
29. Nermin Guçi
30. Besarta Sadriu
31. Liridon Aliq
32. Arbër Zyberi
33. Edona Bakaloviq

Kryetari Degës së  Ulqinit,

Beqir Zati,d.v.