Urime dhe gëzuar, Viti i Ri 2014 – Lajme nga Ulqini

December 31, 2013   | Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events

Lajme nga Ulqini-Gezuar-vitin -e-ri-1Stafi i Lajme nga Ulqini, ne emer edhe te gjithe komunitetit tone virtual ku marrin pjese shqiptare dhe nacionalitete tjera nga mbare bota, ju uron nga zemra.

GEZUAR VITIN E RI 2014!