Haxhibeti: Qëndrimi i kryetarit të kuvendit per tu çuditur
Konferencë per media Ulqin, 20.12.2013   Para Klubit të këshilltarëve të Forcës së re demokratike mund të them që jemi të befasuar me qëndrimin e Kryetarit të Kuvendit për pikën e rendit ditës për përcaktimin e numrit të këshilltarëve për zgjedhjet e ardhëshme lokale Sipas Klubit të këshilltarëve të Forcës i nderuari Kryetar apo Kolegium, gjërat duhen marre ashtu siç janë e jon të bëhet përpjkje për ti bërë ashtu siç ju konvenon Pra, e vërteta është se egzekutivi konkretisht, Sekretarijati për... Vazhdo

December 20, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Haxhibeti: Qëndrimi i kryetarit të kuvendit per tu çuditur
Tags:

SDP: Ulcinj neće biti kao sjever
Socijaldemokratska partija u Ulcinju vodiće pozitivnu kampanju sa sloganom „Možemo bolje“ jer smatramo da možemo bolje od ovoga što smo radili u prethodnom periodu i sigurno bolje od konkurencije, na predstojećim izborima zakazanim za 26. januar, izjavio je juče portparol te partije Mirko Stanić, povodom zvaničnog početka izborne kampanje SDP-a. On je sa predsjednikom OO Selimom Resulbegovićem i funkcionerom te stranke Skenderom Elezagićem na radnom doručku sa novinarima govorio o planovima SDP-a i situaciji u najjužnijoj... Vazhdo

December 19, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on SDP: Ulcinj neće biti kao sjever
Tags:

Reagovanje OO SNP Ulcinj: Svako se češe tamo gdje ga svrbi
REAGOVANJE OO SNP ULCINJ NA SAOPŠTENJE KABINETA PREDSJEDNIKA OPŠTINE Presudnu ulogu prilikom zapošljavanja u Ulcinju imaju rođačke, prijateljske i partijske veze Probajući nemušto da odgovori na navode iz našeg Saopštenja od 17.12.2013.godine, Kabinet Nazifa Cungua juče je još jednom iznio nevjerovatnu količinu neznanja i nekog tzv. demantija onih koji su dvije godine u kontinuitetu kršili zakone, a pozivaju na njihovo poštovanje. Opštinski odbor SNP Ulcinj ističe da je u najmanju ruku drsko pričati o bilo čemu, ako se... Vazhdo

December 19, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Reagovanje OO SNP Ulcinj: Svako se češe tamo gdje ga svrbi
Tags:

Mali i Zi i thotë jo bazës ruse në Tivar
Rusia i ka kërkuar Malit të Zi që të vendosë një bazë ushtarake pranë Tivarit, informoi ditën e enjte e përditshmja malazeze “Vijesti”. Megjithatë, sipas burimit të së përditshmes, të vetëdijshëm që vendosja e një baze të tillë do të godiste përfundimisht shpresat e Podgoricës për t’u anëtarësuar në NATO, qeveritarët malazezë e kanë refuzuar prerazi këtë ofertë. Aktualisht, Moska është duke u përpjekur të sigurojë një vend për të ngritur një bazë mbështetje logjistike për... Vazhdo

December 19, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mali i Zi i thotë jo bazës ruse në Tivar
Tags:

Ndihme për Ali Jahja
Të nderuar njerz të vulentit të mire, të nderuar millaçak, anamalas, ulqinak, të nderuar bashkvendas, kudo që ndodheni, në Anë të Malit, Ulqin, Europë, Amerikë apo gjetiu, apelojmë për ndihmë për shokun tonë fqiun tonë dhe mikun tonë Ali Jahja nga Milla. Aliu ësht pothuajse paralizuar nga një sëmundje e papritur dhe ka nevojë për shërim të gjatë, shpresa e tijë është që nëpërmjetë një terapie intenzive në Igalo të rikthejë mobilitetin dhe të normalizohet. Ju apelojmë sipas mundësis tuaj të ndihmojmë... Vazhdo

December 19, 2013  :: Intervista / Intervju, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ndihme për Ali Jahja
Tags:

Ftesë për pjesëmarrje në koktej nga Partia Demokratike më 22.12.2013
Të nderuar, Partia Demokratike ka nderin dhe privilegjin t’ju ftoj në një koktej rasti që do të organizohet me rastin e dy vjetorit të themelimit dhe me rastin e festave te fundvitit fton gjithe simpatizuesit e saj. Kokteji do të organizohet në ambientet e Hotel “Bellevue”, më datë 22 dhjetor 2013 (e diel), në ora 19:00. Ju mirëpresim  Vazhdo

December 19, 2013  :: Ngjarjet - Events, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Ftesë për pjesëmarrje në koktej nga Partia Demokratike më 22.12.2013
Tags:

Draga: Glavni problem je naslijeđeni dug Opštine Ulcinj
JP CENTAR ZA KULTURU NP QENDRA E KULTURËS Ulcinj-Ulqin Br./Nr. 19.12.3013   Saopštenje za medije Kao je što poznato finansijski problemi Centra za kulturu nijesu novijeg vremena, jer oni nastavljaju godinama i kao takvi su prisutni i  danas. Od kada sam uzeo dužnost direktora ove ustanove 01.11.2011.godine, zaposleni u Centru su bili u minusu 8 plata i bez uplaćivanja poreza i doprinosa od 01.9.2010.godine. Iako osnivač-Opština Ulcinj je pokušala da eliminiše taj dug nažalost on  je ostao isti. Ali, poslije štrajka zaposlenih... Vazhdo

December 19, 2013  :: news :: Comments Off on Draga: Glavni problem je naslijeđeni dug Opštine Ulcinj
Tags:

Draga: Komuna e Ulqinit në hall me borxhet e trashëguara
JP CENTAR ZA KULTURU NP QENDRA E KULTURËS Ulcinj-Ulqin Br./Nr. 19.12.3013   Kumtesë për media Problemet financiare në Qendrën e Kulturës nuk janë të kohës së re, ata vazhdojnë më vite dhe si të tilla janë edhe në ditët e fundit. Nga marrja e detyrës së drejtorit me datën 01.11.2011, të punësuarit në Qendër kanë qenë minus 8 rroga dhe pa kontribute të pagaura nga data 01.9.2010. Ndonse themeluesi Komuna e Ulqinit është përpjekur për të eliminuar boxhin përkatës minusi ka mbetur i njëjtë. Por, pas grevës... Vazhdo

December 19, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Draga: Komuna e Ulqinit në hall me borxhet e trashëguara
Tags:

Nika: “Jezusi“ thoshte : Kush ia çelë gropën atij tjetrit , bie vet brendë..
 Shkruan, Muhamet Nika:  “ Jezusi “ thoshte : Kush ia çelë gropën atij tjetrit , bie vet brendë.. – MOS E BESO PO DESHE ?!!! Merret  vesh që  këtyre ditëve dështoi kolegjiumi  i Kryetarit Të Kuvendit në Ulqin, i thirrur në nisiativë  të komisionit zgjedhor komunal e me kërkesë të inspeksionit republikan i cili obligon kryetarin e kuvendit të Ulqinit , që për ligjshmëri të këtyre zgjedhjeve, të votojë në  kuvend  nxjerrjen e dy vendimeve; atë të numrit të mandateve, dhe të financimit të zgjedhjeve.... Vazhdo

December 18, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Nika: “Jezusi“ thoshte : Kush ia çelë gropën atij tjetrit , bie vet brendë..
Tags:

Tourism Promotion “Experience Natural Beauties of Ulcinj”
MARUBI ROUTE PHOTO TREKKING As part of the Marubi Project – A cooperative model for tourism promotion between Shkodra and Ulcinj, with the purpose of promotion of natural beauties and attractions of Ulcinj, road signs and info-plates have been put along 8 trekking paths in the mountainous region between Ulcinj and Shkoder. The paths have also been cleaned and marked. Toponym plates have been put along these paths, in order to indicate the landmarks along the paths. The main activity of project part named “Marubi Route Photo Trekking”... Vazhdo

December 18, 2013  :: Bota :: Comments Off on Tourism Promotion “Experience Natural Beauties of Ulcinj”
Tags:

Page 10 of 182« First...89101112...203040...Last »