Forca,LDnëMZ dhe UDSH: Jo referendumit për komunë të Gucisë
Në një takimi të zhvilluar me 4 Dhjetor, partitë nacionale shqiptare që veprojnë në Komunën e Plavës, Lidhja Demokratike në Mal të Zi, Unioni Demokratik i Shqiptarëve dhe Forca e Re Demokratike, kanë ardhur me qëndrim të përbashkët që referendumi konsultativ për formimin e Komunës së Gucisë duhet bojkotuar. Ata apelojnë te të gjithë qytetarët e Komunës së Plavës, pjesë e së cilës është edhe Gucia, pa dallim nga kombësia apo feja, që me 08.01.2013 kur do të zhvillohet referendumi, të mos dalin në votime... Vazhdo

January 6, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Forca,LDnëMZ dhe UDSH: Jo referendumit për komunë të Gucisë
Tags: , , ,

ULQINI, në vitin 2012 – I.Karamanaga
Pavarësishtë  se në shumë aspekte ka qenë i vështirë dhe me një krizë ekonomike  globale, viti sa po kalon,   ka pasur edhe   momente  pozitive, të cilat duhet të përmenden. Si njeri i cili vite me radhë i  përcillëngjarjet  në qytetin tonë në shumë aspekte, vlerësoj se duhet të përmenden disa ngjarje të cilat e kanë shënuar këtë vitë.              Ky vitë pa dyshim ka qenë i vështirë në tërë sferat e jetës. Kriza ekonomike globale pa dyshim ka pasur ndikim edhe tek ne, posaçërishtë... Vazhdo

January 6, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža :: Komente (3)
Tags:

Ulcinjani nijesu optimisti za 2013
Dugovi do guše sve planove ruše Nova kalendarska godina je stigla, ali Ulcinjani nijesu optimisti da će donijeti promjene nabolje kad je riječ o otklanjanju brojnih problema u opštini. Optimizam na talasu promjene vlasti brzo je splasnuo, iako se mnogima činilo da će 2012. biti prekretnica u razvoju opštine, u kojoj su se, sasvim sigurno, najviše osjetili negativni efekti tranzicije. Ulcinj je danas jedna od najzaduženijnih opština u Crnoj Gori, a da je finansijska situacija izuzetno teška priznaje i prvi čovjek opštine Nazif... Vazhdo

January 6, 2013  :: news :: Komente (1)
Tags:

Odbornik FORCE Mirsad Markaši podnio ostavku
Odbornik Nove demokratske snage – FORCA Mirsad Markaši podnio je neopozivu ostavku na tu funkciju u SO Ulcinj, saznaje Dan. Markaši je, prema saznanjima Dana napustio i Glavni odbor FORCE, čiji je bio član, a razlog za njegovo distanciranje od partije je nezadovoljstvo politikom stranke u posljednje vrijeme, posebno stupanjem u koaliciju sa DPS-om na državnom nivou. Ko će zamijeniti Markašija u odborničkom klubu za sada nije poznato, ali je izvjesno da će njegova ostavka biti verifikovana na prvoj narednoj sjednici lokalnog... Vazhdo

January 5, 2013  :: news :: Komente (2)
Tags: , ,

Parodi Politike – by Sejdo Ismaili
GEZUAR 2013 – Politika si GURI NE UJE Në përdorimin e tanishëm, parodia është një formë e satirës që imiton vepra apo krijime tjera të artit si porosi për të përqeshur një dukuri të shëmtuar. Mund të përdoret për të futur humorin e dhembshur. Parodia ekziston në të gjitha artet dhe mediat, përfshirë literaturën, muzikën, dhe filmin. Edhe lëvizjet kulturore mund të parodizohen. Si vepra janë nganjëherë në gjuhën e folur. teprimi, imitimi, shtrembërimi apo përqeshja. Parodi Politike – by Sejdo... Vazhdo

January 2, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Komente (2)
Tags:

Page 182 of 182« First...102030...178179180181182