Nika: Përse Abazoviqi nuk ia tha të gjitha Gjukanoviqit në parlament….
Shkruan Muhamet Nika Edhe pse  për ata , të cilët , janë mësuar, që gjërat , t’i  shikojnë nga këndi, i Abazoviqit  ,  mund të duket se çdo gjë shkoi në rregull,  gjatë debatit me kryeministrin,  me gjithë atë, ai, sipas nesh,  nuk i shtroi gjërat , ashtu siç duhej…Ndërsa, për gjithë këtë,  mbetet çështje e hapur , të  dihet: Athua ai ,  nuk diti , apo nuk deshi….Nisur, nga detajet e përmendura,  gjatë debatit, për privatizimin dështues në Ulqin, që ai nxori, nuk mund të thuhet... Vazhdo

December 26, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Nika: Përse Abazoviqi nuk ia tha të gjitha Gjukanoviqit në parlament….
Tags:

Forca: Urime Krishtlindjet
Të gjithë besimtarëve të konfesionit katolik ju urojmë festën  e krishtlindjes. Kjo festë e madhe le të jetë festë e paqes dhe dashurisë ndërnjerëzore. Le të jetë kjo festë, burim i mirëqenies, begatisë dhe të dashurisë shpirtërore në mesë të njerëzve. Forca e  Re Demokratike  Vazhdo

December 26, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Forca: Urime Krishtlindjet
Tags:

Komuna e Ulqinit shembull për komunat e tjera në Mal të Zi
Zyrës për bashkëpunim dhe marrëdhënie ndërkombëtare të Komunës së Ulqinit i është dorëzuar pllakati “Praktika më e mirë në vetëqeverisjen lokale në Mal të Zi në vitin 2013” për fushën tematike “Përgatitja dhe realizimi i projekteve të financuara nga fondet e BE”. Programi “Praktika më e mirë në vetëqeverisjen lokale në Mal të Zi”, si pjesë e programit më të gjerë të forcimit të kapaciteteve të administratës lokale të Mal të Zi, e zbaton Bashkësia e komunave të... Vazhdo

December 26, 2013  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Komuna e Ulqinit shembull për komunat e tjera në Mal të Zi
Tags:

Mesazhi Familjes Mbretrore Shqiptare per Krishtlindjet
Gëzuara Krishlindjet – Merry Christmas Të dashur Bashkatdhetarë,   Uroj, në emrin tim dhe në emrin e të gjithë Familjes Mbretërore, Krishtlindje të gëzuara, të gjithë shqiptarëve, kudo që ndodhen dhe që e festojnë këtë ditë në mënyrë të veçantë.   Urimi dhe bekimi Paqe në tokë njerëzve vullnetmirë që karakterizon tradicionalisht këtë festë qoftë me ne të gjithë dhe na udhëheqtë shpirtërisht gjatë këtyre ditëve të gëzuara. Ky urim bëhet edhe më aktual këtë vit përkujtimi... Vazhdo

December 26, 2013  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Mesazhi Familjes Mbretrore Shqiptare per Krishtlindjet
Tags:

Levizja Perspektiva – Gëzuar Krishtlindjet
Te gjithe besimtareve te fese Katolike ju urojme Krishtlindjet duke ju deshiruar shendet, paqe, lumturi, dashuri dhe suksese ne cdo lemi te jetes. GEZUAR  Vazhdo

December 25, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Levizja Perspektiva – Gëzuar Krishtlindjet
Tags:

Silver Korda bejte për Dritan Abazin
Për datlindjen e Dritan Abazit Drita-ni Ulqinit Në çerdhen e kulshedrave nuk tu dridhë asnji herë zani- as atëherë kur të bërtiti i xhungllës -Tarzani! Në Olimp politikë të Ballkanit veç je ngritë- edhe Bashkisë Europiane ti ke me i ba dritë! Parlamenti i Zi, plet me serdara dhe knjaza- ti me fjalë të matuna, ata veç me fraza! Ti e ke meritu nji shtet përsëmarit- e ja ku në vend Gamarit, i bijn samarit! Edhe piunat lokal simas direktivave të Mretit- me ligje të dhunëshme ia shtin të zezën Detit! Ti, që shkëlqen... Vazhdo

December 25, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Silver Korda bejte për Dritan Abazin
Tags:

Opština Ulcinj primjer drugim opštinama u Crnoj Gori + Foto
Kancelariji za međunarodnu saradnju i projekte Opštine Ulcinj, uručena je plaketa ”Najbolja praksa u lokalnoj samoupravi u Crnoj Gori u 2013. godini” za tematsku oblast ”Priprema i sprovodjenje projekata finansiranih iz EU fondova” Program ”Najbolje prakse u lokalnoj samoupravi”, kao dio šireg programa jačanje kapaciteta lokalnih samouprava u Crnoj Gori, sprovodi Zajednica Opština Crne Gore u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Crne Gore i misijom OEBS-a u Crnoj Gori. Ovo je šesta... Vazhdo

December 25, 2013  :: news :: Comments Off on Opština Ulcinj primjer drugim opštinama u Crnoj Gori + Foto
Tags:

“Štrajk glađu” muzeja Ulcinja + Foto
Samo četvoro njih je sasvim slučajno danas oko 11 sati, zalutalo do kapije tzv. muzeja na “Trgu robova” kod nas u Starom gradu. Naravno, zatvorena kapija i natpis “Štrajk”, pa ispod toga još jedan, još neobičniji i još čudniji, “Štrajk glađu”. Čudno je to ovih dana, za sve rijetke goste, koji dolaze da se dive, kamenu, i starim majstorima koji su taj kamen oblikovali stolećima. Ova se scena desila u momentu dok sam ja prolazio, međutim, vjerovatno je lijepo vrijeme privuklo još nekoga... Vazhdo

December 25, 2013  :: news :: Comments Off on “Štrajk glađu” muzeja Ulcinja + Foto
Tags:

Regionalni i ulcinjski vodovod: Dovoljno vode tokom cijele godine
Regionalni i ulcinjski vodovod potpisali ugovor o saradnji: Dovoljno vode tokom cijele godine PODGORICA – Direktor Regionalnog vodovoda Boris Jevrić i prvi čovjek ulcinjskog Vodovoda i kanalizacije Avdiu Fehimi potpisali su u ponedjeljak ugovor o kontinuiranoj isporuci vode iz regionalnog vodovodnog sistema za potrošače na teritoriji najjužnije crnogorske opštine. Jevrić je Pobjedi kazao da je opština Ulcinj 2011. povezana na regionalni vodovodni sistem, ali da su predstavnici dvije firme tek juče usaglasili određena nerazjašnjena... Vazhdo

December 25, 2013  :: news :: Comments Off on Regionalni i ulcinjski vodovod: Dovoljno vode tokom cijele godine
Tags:

Predizborna slika Ulcinja: Svi kažu da će biti u vlasti
Gotovo sve partije u Ulcinju najavljuju samostalan nastup na izborima 26. januara 2014. godine. Još nijedna stranka nije predala izbornu listu, iako rok ističe 31. decembra Piše: Ana Živanović ULCINJ – Iako se rok za dostavljanje izbornih lista za odbornike Opštinskoj izbornoj komisiji završava 31. decembra tekuće godine, nijedna partija koja planira učešće na izborima još uvijek nije dostavila svoju listu. Gotovo sve partije će to učiniti, kao što je već ustaljena praksa, pred istek ovog roka. Partije su najavile pozitivnu... Vazhdo

December 25, 2013  :: news :: Comments Off on Predizborna slika Ulcinja: Svi kažu da će biti u vlasti
Tags:

Page 5 of 182« First...34567...102030...Last »