Draga:Nema kompenzacije za muzičku Školu od Ministarstva prosvjete
JP CENTAR ZA KULTURU NP QENDRA E KULTURËS Ulcinj-Ulqin Br./Nr.sluzbeno 25.12.3013 Konferencija za medije Izmedju Centra za Kulturu i Ministarstva prosvjete postoji jedno pitanje koje  do  danas nije riješeno i to ne našom krivicom već isključivo Ministarstva prosvjete. Riječ je o prostorijama koje koristi Škola za osnovno muzičko obrazovanje u površini od 272m2, bez nijednog Rješenja ili ugovora od 18.5.2010.godine. S tim u vezi na sjednici Upravnog Odbora Centra za kulturu 24.6.2013.god. donijeta je odluka da se pripremi... Vazhdo

December 25, 2013  :: news :: Comments Off on Draga:Nema kompenzacije za muzičku Školu od Ministarstva prosvjete
Tags:

Draga: Ministria e Arsimit nuk kompenson azgje per shkollen e muzikes
JP CENTAR ZA KULTURU NP QENDRA E KULTURËS Ulcinj-Ulqin Br./Nr.zyrtare 25.12.3013                                                               Konferencë për media Ka kohë që ekziston një çështje e pazgjidhur në mes Qendrës së Kulturës dhe Ministrisë së Arsimit, e ate jo me fajin tone por me qendrimin e refuzues nga ana e Minsitrisë së arsimit. Fjala është për hapësirat të cilat i shfrytëzon Shkolla për arsim fillor të muzikës në sipërfaqe prej 272m2,... Vazhdo

December 25, 2013  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Draga: Ministria e Arsimit nuk kompenson azgje per shkollen e muzikes
Tags:

KNSH-ja:  Urime festa e krishtlindjeve
KËSHILLI NACIONAL I SHQIPTARËVE NË MALIN E ZI NACIONALNI SAVJET ALBANACA U CRNOJ GORI ALBANIAN NATIONAL COUNCIL IN MONTENEGRO     Nr.76/13 Ulqin, me 24.12.2013     Urimi për Krishtlindje   Me rastin festes së madhe të Krishtlindjes, ne emer te Këshillit Nacional të Shqiptarëve në Mal të Zi dhe në emrin tim personal, ju përcjell urimet më të sinqerta   Arqipeshkvit  te Tivarit, Imzot Zef Gashit, Ipeshkvit te Kotorit Imzot Ilija Janjiq , si dhe te gjithe klerikëve dhe besimtareve të konfesionit... Vazhdo

December 25, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on KNSH-ja: Urime festa e krishtlindjeve
Tags:

Na Možuri 60.000 tona otpada za godinu dana
U periodu od 1. januara do 30. septembra ove godine na sanitarnu deponiju „Možura“ između Bara i Ulcinja odložena je 50.501 tona otpada, kaže se u izvještaju ove firme barskom parlamentu. Iako je projektovana za otpad iz Bara i Ulcinja, sa periodom eksploatacije od oko 30 godina, jasno je da će njen vijek biti znatno kraći, obzirom da konstantno pristiže smeće iz još četiri grada. U prvih devet mjeseci godine najviše smeća na deponiju Možura stiglo je iz Budve – 17.310 tona, slijedi Bar sa 16.708, Ulcinj sa 7.726, Kotor... Vazhdo

December 24, 2013  :: news :: Comments Off on Na Možuri 60.000 tona otpada za godinu dana
Tags:

Nika: Varri i Balozit të detit duhet të jetë në Anë të Malit
Shkruan Muhamet Nika Ballafaqimi me kulturat e tjerëve në lëmin e studimeve folklorike ka nxjerrë në pah narcizmin nacional gjatë studimit. Andaj duke e çmuar këtë si punë të dëmshme për shkencën  themi se trajtimi real është punë më me mend. Ne këtu do të trajtojmë një problem ashtu si paraqitet në fotografinë reale të ngjarjeve . Pa marrë para sysh atë se dikujt mund  të mos i pëlqej ky trajtim  dhe t’i duket narcizoizëm… Bajlozi apo balozi, figurë e rapsodive popullore shqiptare; përfytyrohej... Vazhdo

December 24, 2013  :: Opinione :: Comments Off on Nika: Varri i Balozit të detit duhet të jetë në Anë të Malit
Tags:

Komuna Ulqinit – Gëzuar Krishtlindjet
Më lejoni që në emrin tim personal dhe në emër të Komunës së Ulqinit, të gjithë besimtarëve krishterë tju uroj festën e Krishtlindjes. Kjo festë e shenjtë është simbol i fuqishëm i Rilindjes së besimit në ideale madhore, i përkushtimit ndaj vlerave shpirtërore, i thellimit të dashurisë ndaj njëri – tjetrit. Le të jetë ky edhe një rast për të shpalosur ndjenjat e dashurisë, të respektit, të harmonisë dhe të vullnetit të qytetarëve tanë për të sjellë edhe më shumë lumturi, paqe dhe mbarësi në... Vazhdo

December 24, 2013  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Komuna Ulqinit – Gëzuar Krishtlindjet
Tags:

Përfundoi seminari – Trajnimi i liderëve të rinj për çështje publike + Foto
Dje ne Hotelin Mediteran përfundoi seminari dyditorë, Trajnimi i liderëve të rinj për çështje publike i organizuar nga UBA, Ulqin Biznes Asociacioni, BKA, Biznes Klub Ana e Malit dhe Televizioni Teuta. Ne seminarin murrën pjese rreth 30 pjesëmarrës të cilët janë përgjigjur shpalljes publike të trajnimit. Seminarin e kanë hapur Kryetari i UBA Ibrahim Milla, kryetari i BKA-se Kabil Kurti dhe Ilmira Lika, drejtoresha e TV Teuta. Ligjëruesit e parë ishin mysafirët e nderit Alban Dudushi dhe Ulpiana Lama të cilët janë... Vazhdo

December 24, 2013  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Përfundoi seminari – Trajnimi i liderëve të rinj për çështje publike + Foto
Tags:

Srećne božićne i novogodišnje praznike želi Vam HTP Ulcinjska rivijera!

December 24, 2013  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Srećne božićne i novogodišnje praznike želi Vam HTP Ulcinjska rivijera!
Tags:

Urime Festat e Krishtlindjes – Organizata Turistike e Ulqinit
Tourism Organization of Ulcinj Bul. Dj.K.Skenderbeu n.n. Tel: 030 412 333 Fax: 030 412 335 email: info@ulcinj.travel www.ulcinj.travel “The Best Thing Ever, Ulcinj”  Vazhdo

December 24, 2013  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Urime Festat e Krishtlindjes – Organizata Turistike e Ulqinit
Tags:

Urime Festat e Krishtlindjes – UDSH-ja
UNIONI DEMOKRATIK I SHQIPTARËVE DEMOKRATSKA UNIJA ALBANACA THE DEMOCRATIC UNION OF ALBANIANS ULQIN, më 24 dhjetor 2013     Kumtesë   Me rastin e festës së Krishtlindjeve , kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve, z.Memed Zenka, në emër të partisë dhe në emrin e tij personal i përgëzon  të gjithë besimtarët katolik, duke iu uruar shëndet të mirë, gëzime familjare dhe lumturi në jetë. Kjo festë, le të na shërbejë në forcimin e dashurisë për njeri-tjetrin dhe kultivimin e tolerancës,... Vazhdo

December 24, 2013  :: Anketë / Anketa :: Comments Off on Urime Festat e Krishtlindjes – UDSH-ja
Tags:

Page 6 of 182« First...45678...203040...Last »