U „Ulcinjskoj rivijeri“ prvi gosti stižu 30. aprila

April 15, 2014   | news

ulcinjska-rivijeraNovi sadržaji a stare cijene

Sezona u HTP Ulcinjskoj rivijeri počinje 30. aprila otvaranjem Ade Bojane, i hotela Olympic i Bellevue na Velikoj plaži. Prvi gosti dolaze iz Njemačke, Srbije i Crne Gore. Goste u hotelima Ulcinjske rivijere će dočekati mnogo novih sadržaja : na Adi Bojani i u hotelu Bellevue su za ovu sezonu rekonstruisane sve sobe, restoran Barbana u novom ruhu će biti otvoren od 1. Maja,  sve sobe i objekti na Adi biće pokriveni Wireless Internetom i biće unapređen TV program u sobama. Najmlađe ćemo obradovati sa 4 nove igraonice za djecu na otvorenom od kojih su tri u hotelima na Velikoj plaži i jedna na Adi… Pored već prepoznatljivih sadržaja na Adi Bojani kao što je jahanje konja, tenis, odbojka, kite surfing, od ovoga ljeta će gosti moći da iznajmljuju bicikle, opremu za ribolov i da idu na organizovani kruzing oko ostrva.

Za boravak na Adi Bojani pripremili smo posebne aranžmane – trodnevni aranžman sa noćenjem i doručkom u vrijeme prvomajskih praznika za dvije osobe je 120 eura,  a za boravak gostiju do 5. jula: za plaćenih 6 dana – sedmi dan se dobija gratis i za plaćenih 10 dana dobijaju se još dva dana gratis. Cijene su na nivou prošlogodišnjih, a u predsezoni polupansion u hotelima Bellevue i Olympic je 22 odnosno 24 eura po osobi dok se na Adi kreće od 27 do 32 eura.

Na osnovu ugovorenih poslova sa agencijama i dosadašnjeg bukinga, ove godine očekujemo najviše gostiju iz Češke, Rusije, Njemačke i zemalja najbližeg okruženja.

 

HTP Ulcinjska rivijera

YouTube Preview Image