Performanca e Tunes ne Ulqin – Video

August 24, 2014   | Zbavitje / Zabava

Tuna-Cozman-Club-Fama-Ulqin-1Këngëtarja Altuna Sejdiu – Tuna këto ditë ka qenë e zënë në Ulqin ku përpos koncerteve ajo ka gjetur kohë edhe të argëtohet

Këngëtarja e njohur Altuna Sejdiu – Tuna nuk po shqetësohet shumë për “diss”-in e Fjolla Morinës.

Tuna-Cozman-Club-Fama-Ulqin

Ajo është duke u kënaqur në Ulqin ku përpos angazhimeve të saj ajo argëtohet me qenin e saj dhe me familjarët që i ka me vete, e ata që i konsideron ajo familjarë janë Cozman dhe disa anëtarë të tjerë të BabaStars.

Tuna është ftuar të këndojë në disa mbrëmje në Ulqin, ku duket se atmosfera që ka bërë “zogu” nuk e kanë bërë këngëtaret e tjera.

Tuna-Hotel-Otrant-Ulqin

Tuna në faqen e sajë të Facebookut ka faliminderuar Ulqinin me këto fjalë.

Faleminderit Ulqini për dashurinë e madhe mbrëmë!

ExPress.mk

YouTube Preview Image