U Ulcinjskoj rivijeri jeftinije 30 % za septembar

August 24, 2014   | news

Velika-plaza-UlcinjU hotelima ,,Ulcinjske rivijere“ od 21. avgusta cijene su za 15 odsto niže u odnosu na špic sezone, saopšteno je iz te turističke kompanije.

– Polupansion se kreće od 27 do 35 eura dnevno po osobi, a od 16. septembra cijene će biti niže za 30 odsto u odnosu na špic, pa u tom periodu polupansion košta od 22 do 32 eura u zavisnosti od toga u kom hotelu gost boravi – kaže se u saopštenju ,,Ulcinjske rivijere“.

Na Adi Bojani od 21. avgusta važi akcija  platiš 6 – dobiješ 7 dana, 12 za 10 plaćenih dana i 14 za 12 plaćenih dana, a slična akcija će početi od 1. septembra i u hotelima ,,Olympic“ i ,,Bellevue“ na Velikoj plaži.

Navodi se da je tokom avgusta u hotelima ,,Ulcinjske rivijere“ zabilježeno osam odsto više noćenja nego u avgustu prošle godine.

– Najbrojniji gosti u hotelima ,,Olympic“, ,,Bellevue“ i na Adi Bojani su iz Češke, Srbije, Bosne i Hercegovine, Njemačke, Kosova, Rusije, Rumunije, Italije i domaći gosti – kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je buking za septembar mnogo bolji nego prošle godine, a dobroj posjećenosti u postsezoni će, kako je saopšteno, doprinijeti lijepo vrijeme, izuzetno toplo more i odlična usluga.

S.P

Izvor: Pobjeda