Vedat Bajrami po kënaqet në Ulqin

August 24, 2014   | Zbavitje / Zabava

Vedat-Bajrami-UlqinAktori i humorit Vedat Bajrami këto kohë është pak më i lirë dhe siç duket po e shijon jeten. Marrim vesh që Vedati aktualisht ndodhet në Ulqin dhe po kënaqet.

Vedat-Bajrami

Siç mësojmë, ai e adhuron zhytjen dhe këtë po e praktikon pikërisht në bregdetin malazez.

Bajrami ka thënë se Ulqini ka lezet.

Zëri
YouTube Preview Image

Vedat-Bajrami-Royal-Ulqin