Amir Katana, Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja proglašen za “švalera godine”

September 17, 2014   | Ngjarjet - Events

prica-svalerInternet portal “Zavodnici.rs” dodelio je i ove godine nagradu muškarcu sa najboljim rezultatima u zavođenju devojaka u Srbiji.

Prestižnu nagrada “švaler godine” koju već treću godinu zaredom dodeljuje portal “Zavodnici.rs” ove godine dobio je Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja po imenu Amir Katana.

Glavni urednik ovog portala, Vladan Gagić, kaže da ove godine nisu imali dilemu kome da daju nagradu, jer je Katana bio maltene bez konkurencije.

– Mi imamo specifičan sistem bodovanja kojim određujemo efikasnost takmičara – objašnjava Vladan za “Vesti Srbija” – tako, na primer, za poljubac sa devojkom dobija se jedan poen, za oralni seks tri poena, a ako takmičar uspe da ima pun seksualni odnos sa devojkom, piše mu se 5 poena. Bonus poeni dobijaju se za trojku sa dve devojke – 15 poena, a za seks sa studentkinjom filozofije čak 30 poena – dodaje urednik portala.

– Amir Katana je ostavio sve druge takmičare daleko iza sebe sa neverovatnih 929 poena za godinu dana, što je blizu čak i svetskog rekorda koji drži čuveni zavodnik “Mystery” – rekao je Gagić.

Amir ističe da je za ovakve rezultate potrebno puno volje, ali i dobro isplanirana strategija.

– Dosta mi je pomogao Fejsbuk – priča ovaj šarmantni Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja – ranije sam trošio puno vremena na izlaske i upoznavanje devojaka po klubovima, ali sada je sve mnogo lakše. Tehnikom unakrsnog četovanja sa nekoliko devojaka istovremeno mogu da odradim i po tri za noć. Imam već oprobanu metodu koja kod njih izaziva neopisivu želju da se nađu sa mnom, a onda su moje – objašnjava Katana.

Izvor: vestisrbija.com