Komuna Ulqinit nënshkroi memorandum bashkëpunimi me SOS Telefonin

September 18, 2014   | Ngjarjet - Events

fatmir-gjeka-ulqin
Diten e hene  pritet,   nenshkrimi  i  Memorandumit  te  bashkepunimit   ndermjet  Komunes se Ulqinit  dhe SOS Telefonit  per  gra  dhe femije viktima  te dhunes.

Memorandumi,  parasheh  partneritet, transparence  ,pergjegjesi  dhe informim  te ndersjellte.

Sipas Kryetarit Gjeka , eksekutivi  angazhohet  per parandalimin e   dhunes  ndaj   grave dhe vajzave dhe   integrimin e   viktimave te dhunes  ne shoqeri. Strategjia  e barazise gjinore perben nje   objektiv te rendesishem ,  per ne  ,andaj ne do te jemi kembengules , derisa   te veme  te sherbim te   grave dhe vajzave  ne nevoje  dhe viktima te  dhunes , ndihmen ligjore dhe integrimin e tyre , tha   Kryetari  Gjeka  i cili po ashtu  u ndal dhe ne rendesine  e arsimit  per kete kategori  ,qe eshte  garanci e tyre  per integrim.

Ky Memorandum   eshte   i dyti  qe nenshkruehet ne  nje  kohe te shkurter   me  perfaqesuesit e Organizatave  jo qeveritare.