Kryetari Gjeka takohet me ministrin e punes dhe perkujdesje sociale

September 18, 2014   | Shtypi / Mediji

Opstina Ulcinj PressZyrtare  te larte te Ministrise  se punes  dhe perkujdesjes sociale   jane  takuar me Kryetarin e Komunes  se Ulqinit  Fatmir Gjeka dhe bashkepunetoret e tij.

Decentralizimi, njohja  me kartonin  social dhe  hapja  e  disa  serviseve  ne nivel  lokal kane  qene  teme e bisedimeve.Te gjitha keto , dalin  nga  Ligji mbi  sigurimin social  dhe feminore.

Krahas kesaj  ne takim  eshte bere  fjale dhe per projekte qe kane per qellim permiresimin e  pozites  se  personave  me aftesi te kufizuar dhe  invalideve . Ministria perkatese dhe  Komuna e Ulqinit kane  paralajmeruar se  ne nje te ardhme te shpejte do te realizojne  disa  projekte te  ketij lloji.

Kabineti i kryetarit të Ulqinit