Me­do­je­vić: Albanski političari ćute o „Velikoj Albaniji”

October 24, 2014   | Ngjarjet - Events
Konvencija u Ulcinju - Nebojsa Medojevic-Video klik

Konvencija u Ulcinju – Nebojsa Medojevic-Video klik

Pred­sjed­nik Po­kre­ta za pro­mje­ne i član Pred­sjed­ni­štva De­mo­krat­skog fron­ta Ne­boj­ša Me­do­je­vić na­pi­sao je na svom tvi­ter na­lo­gu da se ni­je­dan al­ban­ski po­li­ti­čar u Cr­noj Go­ri ni­je jav­no iz­ja­snio pro­tiv ve­li­ko­dr­žav­nog pro­jek­ta „Ve­li­ke Al­ba­ni­je”. On je ka­zao da je je­di­no De­mo­krat­ski front oštro re­a­go­vao na in­ci­dent u Be­o­gra­du, i op­tu­žio je osta­le stran­ke da ne­će da se za­mje­ra­ju stra­nim am­ba­sa­da­ma.
– Pro­je­kat „Ve­li­ke Al­ba­ni­je” je ozbi­ljan na­ci­o­nal­ni pro­je­kat svih Al­ba­na­ca. Ni­je­dan al­ban­ski po­li­ti­čar u Cr­noj Go­ri jav­no ni­je pro­tiv. Je­di­no je DF oštro osu­dio in­ci­dent u Be­o­gra­du. Re­a­go­va­li smo oštro sa­mo mi iz De­mo­krat­skog fron­ta. DPS i osta­tak opo­zi­ci­je ću­te kao za­li­ve­ni. Da se ne za­mje­re ne­koj am­ba­sa­di. Ni­ko ozbi­ljan ne sum­nja da su iza in­ci­den­ta al­ban­ska dr­ža­va i taj­na slu­žba. To su i mi­šlje­nja u Bri­se­lu – na­veo je Me­do­je­vić.
Ni­je is­klju­čio mo­guć­nost da iza in­ci­den­ta i sto­je po­je­di­ni agen­ti srp­skih slu­žbi.
– Mo­žda su ne­ki agen­ti srp­skih slu­žbi isto­vre­me­no i agen­ti stra­nih slu­žbi, pa su ma­lo po­mo­gli da se de­se pro­pu­sti. Mo­gu­će– na­pi­sao je Me­do­je­vić.
Po­no­vo je op­tu­žio al­ban­skog pre­mi­je­ra Edi Ra­mu za in­ci­dent ka­da je pre­ki­nu­ta fud­bal­ska utak­mi­ca Sr­bi­ja – Al­ba­ni­ja.
– Edi Ra­ma or­ga­ni­zu­je ne­vi­đe­nu pro­vo­ka­ci­ju u Be­o­gra­du sa za­sta­vom „Ve­li­ke Al­ba­ni­je”, a on­da da­ni­ma da­je iz­ja­ve o re­gi­o­nal­noj sa­rad­nji. Li­ce­mjer­no – za­klju­čio je Me­do­je­vić.
V.R.

Izvor: DAN

YouTube Preview Image