Art Club – Takim me shkrimtaret shkodrane – Ftese

November 13, 2014   | Ngjarjet - Events

Shoqata-Art-Club-Ulqin.1Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Bibliotekën Publike “Marin Barleti” – Shkodër dhe Shoqatën e Shkrimtarëve Shkodër do të organizojnë Takimin me shkrimtarët shkodranë.

Takimi do të mbahet të shtunën, më 15 nëntor 2014, në orën 18:00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Ismet Kallaba

+382 (0)67 281 226

+382 (0)69 376 035

ismetkallaba@gmail.com

ikallaba@yahoo.com

kallaba@t-com.me