Gëzuar Viti i Ri 2015 – Lëvizja qytetare shqiptare për integrime

December 31, 2014   | Zbavitje / Zabava

isat-jakupiLËVIZJA QYTETARE SHQIPTARE PËR INTEGRIME

                Gëzuar të gjithëve Viti I Ri. Ju dëshirojmë shumë fat, harmoni, dashuri e rrespekt ku do që gjendeni. Urojmë mbarësi për këtë vit, në të gjitha sferat jetësore, për të gjithë Ju. Shpresojmë që edhe më shumë ky vit të na drejtojë drejt përparimit, suksesit, ndërgjegjes dhe përgjegjshmërisë së përgjithshme për të mirën e të ardhmes sonë.

Gëzuar, Gëzuar Viti i Ri 2015

 

Kryetar,

Dr. Isat Jakupi