Fondacioni “Studenti” – Garat e recituesve te rinj 2014 – Ftese
Fondacioni “Studenti” do të organizojë “Garat e recituesve të rinj 2014” për shkollat në gjuhën shqipe në Malin e Zi, të shtunën, më 8 nëntor 2014, në orën 18.00, në Galerinë e Arteve të Qendrës së Kulturës – Ulqin. Fondacioni,,Studenti” do te organizoje te shtunen, me 8 nentor 2014, Garat e recituesve te rinj 2014 ne nivel te shkollave ne gjuhen shqipe ne Mal te Zi. Kjo veprimtari e cila organizohet nga Fondacioni ,,Studenti”per te nentin vit me radhe, eshte e vetmja e ketij lloji qe zhvillohet... Vazhdo

November 3, 2014  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Fondacioni “Studenti” – Garat e recituesve te rinj 2014 – Ftese
Tags:

Digjet shtëpia në Kruçë të Ulqinit
Mbremë në ora  23:40 në fshatin Kruçë të Ulqinit  është përfshirë nga zjarri shtëpia pronë e Sadat Melajac prej  Novi Pazarit. Si pasojë e zjarrit është djegur çatia e shtëpisë, njofton Policia e Ulqinit. Policia dhe zjarrfikëset kanë shkuar në vengjarje dhe kan punuar për të shuar flakët që kërcënojnë shtepijat aty pranë. Shërbimi i zjarrfikëseve, ka mbërritur në vendngjarje dhe ka konstatuar se ka vështirësi në shuarjen e zjarrit,por për shkak të terrenit te thyer malor zjarri mas tri  orëve... Vazhdo

November 2, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Digjet shtëpia në Kruçë të Ulqinit
Tags:

Sinoć izbio požar u naselje Kruče, izgoreo krov kuće
U Ulcinj sinoc u 23 i 40 sluzba zastite je dobila dojav da gori kuca u naselje Kruce na licu mjesta su upceni 5 vozila i 9 vatroasaca gorjela je krovna konstrukcja trospratne kuce vlasnika Sadata Melajac iz Novog Pazara posle trosatne borbe sa vatrenom stihijom pozar je ugasen povredjenih nije bilo spasene su i dvije kuce u blizini a pomenutoj kuci izgoreo krovna konstrukcja.uzrok pozara nepoznat uvidjaj je radila ulcinjska policja. F.H.  Vazhdo

November 2, 2014  :: news :: Comments Off on Sinoć izbio požar u naselje Kruče, izgoreo krov kuće
Tags:

Ne Galerine e Arteve ne Ulqin, Libraria ARTI beri perurimin e 2 librave me poezi
Nga Gazmend Çitaku Facebook Te shtunen me 1 nentor 2014 ne Galerine e Arteve ne Ulqin, Libraria ARTI me pronar Gazmend Çitaku beri perurimin e 2 librave me poezi> 1. Jaho Kollari – POETI I MIJEVJECARIT TE TRETE dhe 2. Permbledhja me poezi nga Konkursi i poezise organizuar nga kjo Librari me teme DETI. Ky eshte viti i dyte qe organizohet ky Konkurs dhe mund te thuhet se ka filluar te vej themele te forta. Rezultat i Konkursit te pare pervec librit te botuar me poezi qe kishin mbrrit ne redaksi (11 autor me mbi 40 punime)... Vazhdo

November 2, 2014  :: Kulturë / Kultura, Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Ne Galerine e Arteve ne Ulqin, Libraria ARTI beri perurimin e 2 librave me poezi
Tags:

Fatmir Gjeka  i pranishëm në  “Smart city” forum
Kryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka do të jetë një nga panelistët në konferencën ndërkombëtare e cila në fillim të javës së ardhshme do të mbahet në Durrës, mëson Portali UL-info. Bëhet fjalë për forumin e parë “Smart city”, i cili të hënën dhe të martën në këtë qytet bregdetar të Shqipërisë do të mbledh numër të madh të ministrave dhe kryetarëve nga vendet e regjionit dhe ekspertët në kryerjen e punëve komunale dhe politikës urbane. Është paralajmëruar që në tubim do të marrë... Vazhdo

November 1, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Fatmir Gjeka i pranishëm në “Smart city” forum
Tags:

Fatmir Gjeka present in the “Smart City” forum
 Towards a Partnership for Sustainable and Smart City November 3 and 4, 2014 Venue, Adriatik Hotel, Durrës Albania Invitation to Participate Adriapol Institute in cooperation with Marin Barleti University, under the High Patronage of The Council of Ministers of the Republic of Albania, will organize in the days 3 and 4 November, the first International Forum in Albania about Smart City. The Forum – which will see the participation of the Prime Minister, ministers of the Government of Albania, Kosovo, Montenegro, Macedonia and important... Vazhdo

November 1, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Fatmir Gjeka present in the “Smart City” forum
Tags:

Sutra u Ulcinju Miss Talent Show
“Miss Globe” i “Deliart Asocijacija” iz Tirane organizovaće u Ulcinju boravak učesnica tradicionalne manifestacije “Miss Talent Show 2014”. Ulcinjani će imati priliku da izbliza vide ljepotice na svečanosti koja će se održati u Velikoj sali Centra za kulturu, u nedjelju, 2. novembra, sa početkom u 18 časova, prenosi ul-info. Miss Talent show organizuje se po 41. put, a na toj manifestaciji učestvuje ove godine 44 djevojaka iz čitavog svijeta. One će tokom dvodnevnog boravka u Ulcinju obići kulturne znamenitosti... Vazhdo

November 1, 2014  :: news :: Comments Off on Sutra u Ulcinju Miss Talent Show
Tags:

Re­kon­struk­ci­ja pu­ta Ul­cinj–Su­ko­bin sledeće godine
Re­kon­struk­ci­ja pu­ta Ul­cinj–Su­ko­bin bi­će nastavljena u pr­vom kvar­ta­lu na­red­ne go­di­ne, sa­op­šte­no je iz lo­kal­ne upra­ve na­kon sa­stan­ka pred­sjed­ni­ka Op­šti­ne Fat­mi­ra Đe­ke i di­rek­to­ra Di­rek­ci­je za sa­o­bra­ćaj Sa­va Pa­ra­če. Pred­stav­ni­ci Di­rek­ci­je su sa­op­šti­li da je pro­je­kat za po­sled­nju od tri fa­ze, od Vlad­mir­skih Kru­ta do Ul­ci­nja, u du­ži­ni od 13,5 ki­lo­me­ta­ra, za­vr­šen i da se oče­ku­ju sred­stva... Vazhdo

November 1, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Re­kon­struk­ci­ja pu­ta Ul­cinj–Su­ko­bin sledeće godine
Tags:

Ca­ku­li: Maslinjaci prazni zbog lošeg roda
Vrijeme je berbe, ali za maslinare neće biti mnogo posla jer je ove godine rod slab. Rijetki su maslinjaci gdje će se nešto ubrati, a u pitanju je količina od koje će se dobiti tek nešto ulja, što neće biti dovoljno ni za kućne potrebe proizvođača, kažu maslinari iz Boke Kotorske i Ulcinja. Izvršna direktorka Maslinarskog društva Boka Vesna Đukić i Džaudet Cakuli, predsjednik Udrženja maslinara iz Ulcinja, kazali su za Portal Analitika da su loše vrijeme i štetočine učinili da i ova godina za crnogorske maslinare... Vazhdo

November 1, 2014  :: news :: Comments Off on Ca­ku­li: Maslinjaci prazni zbog lošeg roda
Tags:

Udhëheqësit e Forces takohen me  përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane në Mal të Zi
Përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane në Mal të Zi, në kuadër të vizitës së tyre qytetit të Ulqinit, kanë zhvilluar sot një takim edhe me përfaqësuesit e Forcës. Nga Ambasada Amerikane ishin prezentë Thomas K. Yazdgerdi – Shefi I Zyrës për Evropën Jugore dhe Qendore pranë Departamentit të Shtetit , Jerry S. Ismail –zv. Shef i Seksionit Politik dhe Ekonomik dhe Bernard Çobaj nga Zyra për Marrëdhënie me Publikun. Nga Forca ishin prezentë NazifCungu, Genci Nimanbegu, Afërdita Pelingu dhe Fuad Haxhibeti. Në takim... Vazhdo

November 1, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Politika :: Comments Off on Udhëheqësit e Forces takohen me përfaqësuesit e Ambasadës Amerikane në Mal të Zi
Tags:

Page 39 of 214« First...102030...3738394041...506070...Last »