Komuna Ulqinit nënshkroi mareveshtje me “NP Ujsjelles dhe Kanalizim”
Komuna e Ulqinit  ka nenshkruar  nje mareveshtje me NP Ujsjelles dhe Kanalizim ,mareveshtje  qe ka per qellim rregullimin e  ujrave atmosferik  dhe pengimin e  vershimeve ne  teritorin e Komunes tone dhe rrethine. Mareveshtja ne  fjale  ka nje kosto prej 60 mije eurosh  dhe parasheh nje  sere   punish  nga   ana e ndermarrjes  publike. Viteve te fundit  jemi deshmitare se  vershimet ne teritorin ekomunes se ulqinit kane sjellur deme te medha. Kabineti i kryetarit të Ulqinit  Vazhdo

September 18, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Komuna Ulqinit nënshkroi mareveshtje me “NP Ujsjelles dhe Kanalizim”
Tags:

Komuna Ulqinit nënshkroi memorandum bashkëpunimi me SOS Telefonin
Diten e hene  pritet,   nenshkrimi  i  Memorandumit  te  bashkepunimit   ndermjet  Komunes se Ulqinit  dhe SOS Telefonit  per  gra  dhe femije viktima  te dhunes. Memorandumi,  parasheh  partneritet, transparence  ,pergjegjesi  dhe informim  te ndersjellte. Sipas Kryetarit Gjeka , eksekutivi  angazhohet  per parandalimin e   dhunes  ndaj   grave dhe vajzave dhe   integrimin e   viktimave te dhunes  ne shoqeri. Strategjia  e barazise gjinore perben nje   objektiv te rendesishem ,  per ne  ,andaj ne... Vazhdo

September 18, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Komuna Ulqinit nënshkroi memorandum bashkëpunimi me SOS Telefonin
Tags:

Kryetari Gjeka takohet me ministrin e punes dhe perkujdesje sociale
Zyrtare  te larte te Ministrise  se punes  dhe perkujdesjes sociale   jane  takuar me Kryetarin e Komunes  se Ulqinit  Fatmir Gjeka dhe bashkepunetoret e tij. Decentralizimi, njohja  me kartonin  social dhe  hapja  e  disa  serviseve  ne nivel  lokal kane  qene  teme e bisedimeve.Te gjitha keto , dalin  nga  Ligji mbi  sigurimin social  dhe feminore. Krahas kesaj  ne takim  eshte bere  fjale dhe per projekte qe kane per qellim permiresimin e  pozites  se  personave  me aftesi te kufizuar dhe  invalideve .... Vazhdo

September 18, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Kryetari Gjeka takohet me ministrin e punes dhe perkujdesje sociale
Tags:

Gjeka mban premtimet e veta për transportin e nxënësve
Kryetari i Komunes se Ulqinit Fatmir Gjeka   zhvilloi  takimin e rralles  me transportuesit e nxenesve  te shkollave  fillore ne territorin e Komunes se Ulqinit. Bisedimet zhvillohen  ne  gjetjen  e  nje mareveshtjeje  per transportin falas   te femijeve fillorist. Edhepese  i tere  projekti   ka nje kosta   te larte, Kryetari Gjeka nuk heq  dore  nga nje premtim i tij dhene qytetareve. Sipas te gjitha  gjasave  femijet e shkollave fillore  do te fillojne te transportohen ne shkolla – falas  nga muaji tetor,... Vazhdo

September 18, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Rajoni / Region :: Comments Off on Gjeka mban premtimet e veta për transportin e nxënësve
Tags:

Forca: Programet mësimore nuk i kanë përgatitur shqiptarët – Video
Kumtesë për media   Ulqin, 18.09.2014 Me rastin e deklaratës së përfaqësuesit nga Enti i shkollave Radoje Novoviq, se Programet mësimore i kanë përgatitur përfaqësuesit e shqiptarëve dhënë për Portalin Analitika, shërbimi për informim i FORCËS për opinon jep këtë kumtes:   Në kumtesën për opinion të FORCËS, kemi trajtuar programet mësimore dhe tekstet shkollore të cilat i shfrytëzojnë nxënësit shqiptarë në shkollat me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi. Jemi dëshmitarë se si viteve të kaluara... Vazhdo

September 18, 2014  :: Kulturë / Kultura :: Comments Off on Forca: Programet mësimore nuk i kanë përgatitur shqiptarët – Video
Tags:

Dr.Lukë Gjokaj: Njeri    me integritet moral e profesional
Homazh për dr.Lukë Gjokaj Gjekë Gjonaj Doktor Luka,  bashkëvendasi dhe miku im i shtrenjtë, u nda pak ditë më parë nga jeta në Tuz. Iku në amshim. Kështu ndodhi. Papritur dhe pabesueshëm.Kur mora lajmin e vdekjes së mjekut të dalluar, nuk e besova. Sepse një natë para se dr.Luka ra në gjendje kome, afro një gjysmë ore biseduam nëpërmes telefonit   për shumëçka si shokë të sinqertë të kahershëm. Ashtu siç flasin miqtë e shtrenjtë në mes veti, si vëllezër të dashur të një gjaku.   Kësaj here e... Vazhdo

September 18, 2014  :: Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Dr.Lukë Gjokaj: Njeri me integritet moral e profesional
Tags:

Uhapšen Albanac zbog trgovine ljudima  na graničnom prelazu Sukobin–Murićani
Albanac Dori Pacani (27), za kojim je NCB Interpol Brisel raspisao potjernicu, uhapšen je 12. septembra na graničnom prelazu Sukobin–Murićani kada je pokušao da uđe u Crnu Goru. “Pacani se potražuje na osnovu naredbe nadležnog tužilaštva Belgije, radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od pet godina”, saopšteno je iz Uprave policije. On je osuđen na ovu kaznu presudom nadležnog suda u Belgiji, zbog krivičnog djela trgovina ljudima iz KZ Belgije. Izvor: CDM  Vazhdo

September 17, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Uhapšen Albanac zbog trgovine ljudima na graničnom prelazu Sukobin–Murićani
Tags:

NVO Grin Ho­um: Golf tereni opasni po Šasko jezero
UL­CINj – Na­crt pro­stor­no-ur­ba­ni­stič­kog pla­na za op­šti­nu Ul­cinj sa­dr­ži broj­ne ne­lo­gič­no­sti i ne­do­sled­no­sti i po­treb­no ga je re­vi­di­ra­ti sa­op­šti­la je Azra Vu­ko­vić, pro­jekt ko­or­di­na­tor NVO Grin ho­um. Pre­ma nje­nom mi­šlje­nju, to se po­seb­no od­no­si na za­le­đe Ul­ci­nja, jer je pro­stor ko­ji ula­zi u plan­sku zo­nu 6, Bri­ska go­ra i Ša­sko pod­ruč­je tre­ti­ran na dva na­či­na. – Ša­sko je­ze­ro sa bar­skim se­di­men­ti­na,... Vazhdo

September 17, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on NVO Grin Ho­um: Golf tereni opasni po Šasko jezero
Tags:

Amir Katana, Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja proglašen za “švalera godine”
Internet portal “Zavodnici.rs” dodelio je i ove godine nagradu muškarcu sa najboljim rezultatima u zavođenju devojaka u Srbiji. Prestižnu nagrada “švaler godine” koju već treću godinu zaredom dodeljuje portal “Zavodnici.rs” ove godine dobio je Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja po imenu Amir Katana. Glavni urednik ovog portala, Vladan Gagić, kaže da ove godine nisu imali dilemu kome da daju nagradu, jer je Katana bio maltene bez konkurencije. – Mi imamo specifičan sistem bodovanja kojim... Vazhdo

September 17, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Amir Katana, Gradjevinski Arhitekta iz Ulcinja proglašen za “švalera godine”
Tags:

Nika: Si nuk duhe ta bëjmë poltikën – Reagim
Shkruan , Muhamet Nika:   SI NUK DUHE TA BËJMË POLTIKËN – REAGIM                                        ( I SEE A DARKNES )- Bonnie Darkness     Nga portali Info, mësuam se Deputetët nga Ulqini, Genci Nimanbegu, Dritan Abazoviq dhe dr Lilana Gjurashkoviq kanë mbajtur dje në Kuvendin e Malit të Zi, konferencën për shtyp në të cilën është folur për “Rastin K1”. Duke thënë që ata mendojnë se në procesin e përmendur ekzistojnë elementë të korrupsionit. Nëse kjo që u... Vazhdo

September 17, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Opinione, Politika :: Comments Off on Nika: Si nuk duhe ta bëjmë poltikën – Reagim
Tags:

Page 58 of 214« First...102030...5657585960...708090...Last »