Nika: Vërjani sot gishtin kokës, për të mos e vënë nesër diku tjetër..?!!
Shkruan: Muhamet Nika, Vërjani sot gishtin kokës, për të mos e vënë nesër diku tjetër..?!!                                                                                                                          “ I do my job !” Walke (Vazhdim V) Se Dpsi, e ka sahatin e ndalur në Ulqin, me kryetarin aktual Loro Ndrekiqin bashkë me ata që e ndjekin…, por pa Mikan Zecin- drejtorin e Rivierës…,... Vazhdo

September 16, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Opinione :: Comments Off on Nika: Vërjani sot gishtin kokës, për të mos e vënë nesër diku tjetër..?!!
Tags:

Politologu nga Kosova  i dhuron libra Bibliotekës së Qytetit në Ulqin
Gjatë vizitës në Ulqin politologu dhe publicisti nga Kosova, Albinot Maloku vizitoi Bibliotekën Popullore “Mirko Srzentiq” ku u prit nga udhëheqësja e Bibliotekës, Ardita Rama. Me këtë rast Maloku e falënderojë znj.Rama për mikpritjen dhe i dhuroj kopje të librave të tij Bibliotekës Publike të Qytetit të Ulqin. Titujt e librit për bibliotekën u konsideruan me vlerë për bibliotekën, duke u nisur nga fakti se në to flitet për shqiptarët sidomos në trevat jashtë Kosovës dhe Shqipërisë. Problemi i cili pritet... Vazhdo

September 16, 2014  :: Lajmet / Vijesti :: Comments Off on Politologu nga Kosova i dhuron libra Bibliotekës së Qytetit në Ulqin
Tags:

Më 17 shtator Perfundon Shqyrtimi publik – Plani hapësinor-urbanistik – Video
Shqyrtimi publik do të mbahet në organizim të Ministrisë për zhvillim të qëndrueshëm dhe turizëm dhe Komunës së Ulqinit . Qëllimi i shqyrtimit publik është që në mënyrë të organizuar të njoftohet publiku me draftin e planit dhe me propozimet e planit si dhe me draftin e raportit mbi vlerësimin strategjik të ndikimit në ambijent. Nga Shqyrtimi publik pritet që t i nxisë profesionistët dhe publikun e gjërë që të kyçen dhe të japin propozimet konkrete mendimet dhe komentet. Gjatë Shqyrtimit publik në bashkëpunim... Vazhdo

September 16, 2014  :: Real Estate :: Comments Off on Më 17 shtator Perfundon Shqyrtimi publik – Plani hapësinor-urbanistik – Video
Tags:

Reisi Fejziq vizitoi Medresene e vajzave ne Ulqin
   Vazhdo

September 16, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Reisi Fejziq vizitoi Medresene e vajzave ne Ulqin
Tags:

Llogaria përfundimtare e Komunës së Ulqinit, një milion euro mangut
Prej ardhjes së administratës së re në komunë të Ulqinit, në fund të shkurtit të këtij viti, buxheti i vetëqeverisjes lokale ishte në bllokadë më shumë se një të tretën e kesaj periudhe, raporton portali Ul.info. Me vendimet e reja gjyqësore të cilët kanë të bëjnë me pagimin e tokës personit të cilit ajo është shpronësuar për nevojat e ndërtimit të hotel “Galebit”, në fillim të viteve tetëdhjetë të shekullit të kaluar, shuma totale e parave të hequra, vetëm për këtë gjë, në këto 200 ditët... Vazhdo

September 15, 2014  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Llogaria përfundimtare e Komunës së Ulqinit, një milion euro mangut
Tags:

Në Mal të Zi: Seks dhe xhoint – 6 euro!
Në Rabiniçki Vrella në Mal të Zi mund të blehet një gram marihuanë 3 euro, ndërsa vendaset për po atë shumë ofrojnë edhe shërbime seksuale. Sipas fjalëve të banorëve të periferisë së Podgoricës, në vendbanimin Konicë, leglizimi i marihuanës nuk është i nevojshëm, sepse është aq e përhapur shitja dhe konsumimi, sa që dilerët nuk ka nevojë të fshihen, shkruan gazeta “Blic” Serbi. – Këtu nuk ka polici dhe punohet në mënyrë joligjore, kam fëmijë dhe nuk i lë shpesh të dalin jashtë. Djalin... Vazhdo

September 15, 2014  :: Zbavitje / Zabava :: Comments Off on Në Mal të Zi: Seks dhe xhoint – 6 euro!
Tags:

Njohje reciproke e patentave të shoferëve mes Maqedonisë dhe Malit të Zi
Podgoricë, 15 shtator 2014 (MIA) – Ministrja e Punëve të Brendshme Gordana Jankulloska dhe homologu i saj nga Mali i Zi Rashko Konjeviq sot në Podgoricë do të nënshkruajnë marrvëeshje për njohje reciproke të patentave të shoferëve të qytetarëve nga të dy vendet. Mali i Zi është vendi i dytë në rajon me të cilin Maqedonia dakordohet për njohje reciproke të patentave të shoferëve. Marrëveshja e tillë në muajin korrik të këtij viti ishte nënshkruar në Serbi. Burimi: Portalb  Vazhdo

September 15, 2014  :: Real Estate :: Comments Off on Njohje reciproke e patentave të shoferëve mes Maqedonisë dhe Malit të Zi
Tags:

Etrita Ibroçi: Arsimi, armë kundër pabarazisë gjinore
Arsimi është jo vetëm çelësi i suksesit profesional në jetë, por edhe mënyra më e mirë për të përmirësuar situatën e gruas në shoqëri. Kjo sipas Etrita Ibroçit, një shqiptaro-amerikane nga Ulqini i Malit të Zi, e cila prej disa vitesh është një nga operatoret financiare kryesore në Nju Jork të firmës ndërkombëtare Kepler Cheuvreux. Ajo u intervistua nga gazetari i Zërit të Amerikës në Nju Jork, Julian Zyla. VAO  Vazhdo

September 15, 2014  :: Bota :: Comments Off on Etrita Ibroçi: Arsimi, armë kundër pabarazisë gjinore
Tags:

Albancima u Crnu Goru nametnut nastavni program
Neupotreba albanske azbuke kod Albanaca u Crnoj Gori dokaz je naslijeđenog mentaliteta u Ministarstvu prosvjete, ocijenjeno je iz Force. Kako su dodali, i dalje postoje nastavni programi i tekstovi koji su nametnuti za djecu u školama sa nastavom na albanskom jeziku. “Nametanje tekstova prevedenih na albanski jezik, osim udžbenika za maternji jezik, je zastarjela i štetna pojava po nacionalni identitet albanaca. Neupotreba sve albanske azbuke kod Albanaca u Crnoj Gori je dokaz naslijeđenog mentaliteta u Ministarstvu prosvjete”,... Vazhdo

September 15, 2014  :: news :: Comments Off on Albancima u Crnu Goru nametnut nastavni program
Tags:

Forca: Mospërdorimi i abetares mbarëkombëtare, dëshmi e mentalitetit të trashëguar
Mospërdorimi i abetares  mbarë shqiptare brenda  korpusit të shqiptarëve në Mal të Zi, është dëshmi e mentalitetit të trashëguar  në ministrinë  e arsimit , ka vlerësuar  Forca e re demokratike.  Siç thekson kjo parti,  fillimi i këtij viti shkollor nuk paraqet ndonjë risi krahasuar me vitet e mëparshme . Fjala është për programin dhe tekstet mësimore  për lëndët e identitetit nacional . Përjashtim bënë vetëm  programi mësimor  për gjuhën dhe letërsinë shqipe, kurse lëndët tjera sidomos historia... Vazhdo

September 15, 2014  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Forca: Mospërdorimi i abetares mbarëkombëtare, dëshmi e mentalitetit të trashëguar
Tags:

Page 60 of 214« First...102030...5859606162...708090...Last »