Ulqini përmbytet nga reshjet e shiut + Foto
Foto: Majlinda Kazmaj Reshjet e shiut dhe era e fortë ka shkaktuar probleme në rrugët e Ulqinit. Pavarësisht investimeve te realizuara në Komunën e Ulqinit edhe këtë verë reshjet dhe përmbytjet nga disa centimetra shi do te jenë të pashmangshme. Pas muajve të tërë me thatësi, ditëve të fundit shirat në shumicën e regjioneve në Mal të Zi nuk kanë të ndalur. Qendra dhe pjesë të tjera të qytetit të Ulqinit janë vërshuar nga uji, sikurse Rana, tek shkolla “Vëllazërim Bashkim”, rruga ku gjendet marketi... Vazhdo

September 13, 2014  :: Reportazh / Reportaža :: Comments Off on Ulqini përmbytet nga reshjet e shiut + Foto
Tags:

Nga zjarri i digjet bar-i në plazhin e hotelit “Belvi” + Foto
Foto: Amina Ljukovic Bar-i në plazhin e hotelit “Belvi”,i gaditur prej druri i destinuar për restorant në natyrë të plazhit të madhe,  është djegur sot në themel me të gjitha pajisjet që ndodheshin brenda. Vlera e dëmit është shumë e madhe, dhe jozyrtarisht mësohet që shkaku i shpërthimit të zjarrit ishte shoku elektrik, derisa dëmi vlerësohet në rreth 50 mijë euro. Hetues policorë po punojnë ngushtë me inspektorët për hetimin e shkaqeve të zjarrit.        Vazhdo

September 13, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Nga zjarri i digjet bar-i në plazhin e hotelit “Belvi” + Foto
Tags:

Për herë të parë hapet fakulteti në Ulqin – Video
Në Ulqin hapet solemnisht Fakulteti për studime afariste mesdhetare Në Ulqin sot zyrtarisht është hapur Paralelja e Fakultetit për studime afariste mesdhetare. Studentëve të institucionit të parë të arsimit të lartë në Ulqin iu uroi sukses edhe kryetari i komunës Fatmir Gjeka. Ai tha që fillimi i punës së Fakultetit është hap i rëndësishëm për këtë komunitet duke shprehur pritshmërinë që prej vitit të ardhshëm ligjëratat do të jenë edhe në gjuhën shqipe, raporton media nga Ulqini “Ul.info”. Në... Vazhdo

September 13, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shtypi / Mediji :: Comments Off on Për herë të parë hapet fakulteti në Ulqin – Video
Tags:

Požar u plažnom baru hotela Belvi
U plažnom baru hotela Belvi, u Ulcinju, rano jutros izbio je požar, u kome srećom nije bilo povrijeđenih, saopšteno je iz policije. Rano jutros oko četiri sata došlo je do požara u plažnom baru ovog hotela i pričinjena je veća materijalna šteta. Iz policije su najavili da slijedi uviđaj. Izvor: CDM  Vazhdo

September 13, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Požar u plažnom baru hotela Belvi
Tags:

Rrezart Cungu – Vendi i parë në singel dhe dubel në Tiranë
Javën e kaluar u organizua turneu i tenisit në Tiranë Tenisti më i mir i Malit të Zi, Rrezart Cungu nga Ulqini, morri pjesë në këtë turej edhe sivjet. Në raundin e parë Rrezarti e eleminoj Mihail Neftenov me rezultatin 6:2 6:1. Marko Dukovski ishte kundershtari në raundin e dytë. Cungu e fitoj me rezultatin 6:0 6:1. Në çerek- finale u takua me Andrej Andreevski. Rrezarti e fitoj maqedonin me rezultatin 6:4 6:2. Kundërshtari i Rrezartit në gjysëm- finale ishte Elvedin Pepiq. Rrezarit fitoj me rezultatin 6:2 3:6 6:0 Ndërsa... Vazhdo

September 13, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Sporti / Sport :: Comments Off on Rrezart Cungu – Vendi i parë në singel dhe dubel në Tiranë
Tags:

Abazović: Odluke o rješenjima u PUP-u „donosi građevinska mafija”
Pred­lo­že­na rje­še­nja Na­cr­ta Pro­stor­no ur­ba­ni­stič­kog pla­na Op­šti­ne Ul­cinj do 2020. go­di­ne ni­su u skla­du sa in­te­re­si­ma Ul­ci­nja­na i u su­prot­no­sti su osnov­nim po­stu­la­ti­ma za­šti­te ži­vot­ne sre­di­ne i bi­o­di­ver­zi­te­ta, ocje­nje­no je ju­če na okru­glom sto­lu, pod na­zi­vom „Opre­zno sa pro­sto­rom“, ko­ji su u ho­te­lu „Otrant“ or­ga­ni­zo­va­li NVO „Mo­gul“ i „Grin ho­um“. NVO sek­tor i eko­lo­ške or­ga­ni­za­ci­je... Vazhdo

September 13, 2014  :: news :: Comments Off on Abazović: Odluke o rješenjima u PUP-u „donosi građevinska mafija”
Tags:

Počinje sa radom fakultet za mediteranske poslovne studije
U Ul­ci­nju će ove su­bo­te, 13. sep­tem­bra, sve­ča­no bi­ti otvo­re­no odje­lje­nje Fa­kul­te­ta za me­di­te­ran­ske po­slov­ne stu­di­je (FMPS). U Upra­vi fa­kul­te­ta is­ti­ču da će pre­da­va­nja po­če­ti dva da­na ka­sni­je, od­no­sno u po­ne­dje­ljak, 15. sep­tem­bra. Upis na go­di­šnjem ni­vou na FMPS iz­no­si 1.500 eura, s tim da se pri upi­su upla­ću­je 20 od­sto na­zna­če­nog iz­no­sa, a pre­o­sta­la sred­stva u na­red­nih 10 mje­seč­nih ra­ta po 120... Vazhdo

September 13, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Počinje sa radom fakultet za mediteranske poslovne studije
Tags:

IN MEMORIAM, Faik(Islam)Avdiu
Faik Avdiu, radhitet në grupin e mësuesve të dekadës së pestë të shekullit XX, i cili nuk e pati fatin të shkollohet në mënyrë të rregullt dhe të panderprerë.Faiku lindi në Anë të Malit, në fshatin Sukubinë me 20.02.1924.Ai i kreu kater klasë në shkollën fillore(në gjuhën serbe) në Sukubinë, në qeshor të vitit 1935. Në janar të vitit 1945 thirret në shërbimin ushtarak, të cilin e kryen në korrik të 1946.Porsa mbërriti në shtëpi, u njoftua për kursin pedagogjik në Ulqin, të cilin e ndoqi dhe e kreu... Vazhdo

September 12, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on IN MEMORIAM, Faik(Islam)Avdiu
Tags:

Gazeta”Vijesti” para falimentimit
Podgoricë, 12 shtator 2014 (MIA) – Shtëpia mediale e Podgoricës Dejli pres, në kornizat  në të cilën është edhe gazeta “Vijesti” mund të përballet me falimentim, sepse borxhi i saj tatimor tejkalon  200.000 euro, publikoi sot “Pobjeda”. Sipas shkrimit të gazetës, inspektorët tatimorë veçmë kanë filluar hetim  për punën e “Vijesti”, ndërsa njëra nga opsionet  për pagesë të borxhit tatimor është edhe procedura e falimentimit. “Pobjeda” përkujton edhe deklaratën... Vazhdo

September 12, 2014  :: Shtypi / Mediji :: Comments Off on Gazeta”Vijesti” para falimentimit
Tags:

Kišni “Armagedon” u Baru i Ulcinju
Jako nevreme praćeno obilnim padavinama i strahovitom grmljavinom zahvatilo je sinoć crnogorsko primorje. Pljusak koji nije stajao iza ponoći na južnom jadranu prouzrokovao je da Bar i Ulcinj od ranih jutarnjih časova ostanu bez struje. Zbog loših vremenskih prilika, praćenih jakim padavinama i strahovitom grmljavinom došlo je do kvara na 110 kV dalekovodima „Bar-Virpazar“ i „Bar-Budva“, pa su Bar i Ulcinj bez struje jutros od 3:37 sati. Usled loših vremenskih uslova došlo je i do kvara na dva dalekovoda, javljaju iz... Vazhdo

September 12, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Kišni “Armagedon” u Baru i Ulcinju
Tags:

Page 62 of 214« First...102030...6061626364...708090...Last »