Axhemoviq:   Kërkuam pëlqimin për kredi nga ministria – Video
Sekretari i Sekretariatit për buxhet dhe financa në komunë të Ulqinit Valdet Axhemoviq ka thënë që në fillim të javës i është dërguar Ministrisë së financave të Malit të Zi kërkesa për pëlqim për kredi nga Atlas banka me vlerë prej 1,2 milion euro. “Meqenëse më herët kemi marr pëlqimin për miratimin e buxhetit, nuk duhet të kemi problem as rreth kredisë, sepse ai është i planifikuar me buxhet”, tha Axhemoviq për gazetën “Dan”. Sipas fjalëve të tij, në vijim janë bisedat me bankën rreth dhënies... Vazhdo

July 5, 2014  :: Ekonomia / Ekonomija :: Comments Off on Axhemoviq: Kërkuam pëlqimin për kredi nga ministria – Video
Tags:

Loro Markiqi në mbledhjen konstituive e këshillit gjyqësor të MZ
Mbahet mbledhja konstituive e këshillit gjyqësor Sot u mbajt mbledhja konstituive e Këshillit Gjyqësor në të cilën u zgjodh kryetari i këtij Këshilli. Këshilli njëzëri për kryetar zgjodhi, Mlladen Vukçeviq, i cili tha se emërimi i tij është kulminacion i karrierës së tij profesioniste dhe se do të bëjë ç’është e mundur që të kontribuojë në reformën e gjyqësorit dhe, siç tha ai, strategjia e reformës së gjyqësorit të mos mbetet vetëm në letër por të jetë jetësohet edhe në vepër. Vukçeviq u... Vazhdo

July 5, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Loro Markiqi në mbledhjen konstituive e këshillit gjyqësor të MZ
Tags:

Dhuna në protestat e shqiptarëve të Shkupit, reagon Shqipëria – Video
Ministria e Punëve të Jashtme të Shqipërisë ka reaguar në lidhje me dhunën e ushtruar në Shkup të Maqedonisë ndaj shqiptarëve. Sipas një njoftimi, Ministria e Punëve të Jashtme shpreh shqetësim për dhunën e ushtruar gjatë demonstratave të shqiptarëve në Shkup, duke u kërkuar autoriteteve maqedonase dhe instancave përkatëse gjyqësore që të garantojnë një proces gjyqësor të drejtë, të paanshëm dhe të bazuar mbi prova për 6 shqiptarët. “Duke konsideruar zhvillimet e fundit në Shkup, lidhur me dënimin... Vazhdo

July 5, 2014  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Dhuna në protestat e shqiptarëve të Shkupit, reagon Shqipëria – Video
Tags:

Ambasada e Emirateve te Bashkuara Arabe shtron iftare në Hotel Mediteran – Video
Të ejten me 03.07.2014 në ambientet e hotelit “Mediteran” me rastin e muajit të madhërueshem të Ramazanit, Ambasada e Emirateve te Bashkuara Arabe në Mal të Zi shtroi iftarë për agjeruesit nga Ulqini. Të ftuar në këtë iftar ishin reth 400 agjeruesë dhe agjeruese nga të gjitha rethet e Ulqinit. Ndërsa të pranishëm ndër të tjerë ishte zv.ambasadori i Emirateve te Bashkuara Arabe në Podgoricë z. Hafsa Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama, Kryetari i Bashkesise Islame te Ulqinit, Kryetari i Ulqinit z.Fatmir Gjeka... Vazhdo

July 5, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Ambasada e Emirateve te Bashkuara Arabe shtron iftare në Hotel Mediteran – Video
Tags:

Fillon aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” Xhamia Klleznes – Video
P r o j e k t i “ S H P O R T A  E  R A M A Z A N I T  2014 ”   XHAMIA E KLLEZNËS – Këshilli i Xhamisë së Klleznës dhe Forumi Rinor i Xhamisë së Klleznës, me rastin e muajit të bekuar të Ramazanit, ndërmerr një aktivitet humanitarë në bashkëpunim me ju bamirës në ndarjen e ndihmave që do t’iu dedikohen: jetimëve, skamnorëve, personave me aftësi të kufizuar dhe nevojtarëve në tërë territorin e komunës së Ulqinit me rrethinë dhe Krajë.   Andaj kërkojmë nga ju bamirës të dashur me aq sa... Vazhdo

July 4, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Real Estate :: Comments Off on Fillon aksioni humanitar “Shporta e Ramazanit” Xhamia Klleznes – Video
Tags:

Nika: Ja përse rrugës  magjistrale  Sukubinë-Ulqin nuk bën ti vehet emri “Mehmet Bardhi”
Pak histori për një komision që drejtoi Bardhi…. Shkruan:  Muhamet Nika Edhe pse pak kush apo askush nuk ia vë  veshin seriozisht  këtij propozimi megjithë ate pasi kemi kohë në dispozicion ia vlenë  të shjtojmë si më poshtë. Mendoj që tash në shekullin 21,   historia  veç  e ka zgjedh në mënyren e vet  çështjen e përjetësimit të  veprës dhe punës së  shumë personave dhe personaliteteve të organizimit politik të viteve  90  këtu në Ulqin. Andaj  puna e veprës së tyre nuk ka pse të jetë... Vazhdo

July 4, 2014  :: Kulturë / Kultura, Ngjarjet - Events :: Comments Off on Nika: Ja përse rrugës magjistrale Sukubinë-Ulqin nuk bën ti vehet emri “Mehmet Bardhi”
Tags:

Policia maqedone kontrolle dhe bastisje nëpër shtëpitë e shqiptarëve
Pasi turma e protestuesve është shpartalluar, ku ata hapur shprehën mllefin kundër rastit “Monstra”, në aksion ka kaluar policia. Jozyrtarisht “Zhurnal” mëson se Njësite speciale po kryen kontrolle e bastisje nëpër shtëpi të shqiptarëve në disa lagje të Çairit, duke tmerruar pa masë qytetarët e kësaj ane. Këto ankesa për “Zhurnal” në këto ditë Ramazani vijnë drejtpërdrejtë nga disa qytetarë, ku dënohet ashpër forma dhe intervenimi i këtillë policor. Ndryshe, disa të lënduar dhe arrestuar është... Vazhdo

July 4, 2014  :: Rajoni / Region :: Comments Off on Policia maqedone kontrolle dhe bastisje nëpër shtëpitë e shqiptarëve
Tags:

Hajdutët vjedhin kapanxhë në Bulevardin Teuta Ulqin
Grabitësit akoma të panjohur kanë vjedhur me dhjetëra kapanxhë ( shahte për kanalizim) në Bulevardin Teuta në të cilët derdhet uji, shkruan gazeta “Dan”. Siç thuhet, mbasi që bëhet fjalë për rrugën më frekuente e cila çon prej qytetit kah Plazhi i madh dhe anasjelltas, është çështje ditësh kur mund të ndodh ndonjë tragjedi. Në qeverisjen lokale thonë që janë të njoftuar me këtë problem dhe paralajmërojnë që do ta zgjidhin në afat sa më të shkurtër, derisa njëkohësisht apelohen shoferët dhe... Vazhdo

July 4, 2014  :: Lajmet / Vijesti, Shoqëria / Društvo :: Comments Off on Hajdutët vjedhin kapanxhë në Bulevardin Teuta Ulqin
Tags:

Krađu šahti sa gradskih saobraćajnica Ulcinja
Za­sad ne­po­zna­ti lo­po­vi ukra­li su na de­sti­ne me­tal­nih re­šet­ki sa Bu­le­va­ra Te­u­ta ko­ji vo­di ka Ve­li­koj pla­ži. Na sre­ću, ni­ko od pje­ša­ka i vo­za­ča ni­je do­šao u opa­snost zbog otvo­re­nih šah­ti, ali s ob­zi­rom na to da je taj po­tez naj­fre­kvent­ni­ja di­o­ni­ca, jer vo­di pre­ma Ve­li­koj pla­ži, pi­ta­nje je da­na ka­da bi tra­ge­di­ja mo­gla da se do­go­di. U lo­kal­noj upra­vi upo­zna­ti su sa ovim pro­ble­mom i na­ja­vlju­ju... Vazhdo

July 4, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Krađu šahti sa gradskih saobraćajnica Ulcinja
Tags:

Poruka Ulcinjske Policije: Zabranjeno parkiranje na šetalištima – Video
To­kom tu­ri­stič­ke se­zo­ne Uli­ca Bo­ri­sa Ki­dri­ča, u za­le­đu Ma­le pla­že, pred­vi­đe­na je za še­ta­li­šte i na toj tra­si ni­je do­zvo­lje­no par­ki­ra­nje. Svi ko­ji ne bu­du to po­što­va­li, bi­će sank­ci­o­ni­sa­ni, sa­op­šte­no je iz OB Ul­cinj. Po­li­ci­ja ape­lu­je na gra­đa­ne da se upra­vlja­ju pre­ma sa­o­bra­ćaj­noj sig­na­li­za­ci­ji i vo­zi­la pro­pi­sno par­ki­ra­ju, po­seb­no u onim di­je­lo­vi­ma gra­da ko­ji su to­kom se­zo­ne... Vazhdo

July 4, 2014  :: Ngjarjet - Events :: Comments Off on Poruka Ulcinjske Policije: Zabranjeno parkiranje na šetalištima – Video
Tags:

Page 90 of 214« First...102030...8889909192...100110120...Last »