TO Ulcinj na sajmu u Bratislavi 2015

January 29, 2015   | news

OT-ULQIN-TO-ULCINJ-1Sajam u Bratislavi 2015

Turistička organizacija Ulcinj u saradnji sa lokalnim organizacijama Bara, Tivta, Budve, Cetinja i Kotora nastupaju na zajedničkom štandu na sajmu turizma u Bratislavi *ITF Slovakia* koji je ujedno jedan od najvećih sajmova turizma u Slovačkoj a koji se ove godine održava od 29.januara do 01.februara 2015.godine.

OT-ULQIN-TO-ULCINJPrvog dana sajma posjeta je izuzetno velika a prema procjenama organizatora na sajmu svoju turističku ponudu predstavlja preko 300 izlagača iz preko 20 zemalja, dok isti očekuju da će sajam do kraja posjetiti preko 75.000 kako profesionalaca iz oblasti turizma tako i individualnih turista koji traže destinaciju za odmor. Takođe na zajedničkom štandu Crne Gore prvog dana su održani brojni poslovni susreti sa predstavnicima turističkih agencija i turoperatora uz najavu nastavka dobre saradnje . Posjetiocima našeg standa je ponuđen raznovrstan materijal uz pomoć kojeg se na engleskom jeziku posjetioci mogu informisati o ponudi kako Ulcinja tako i cijele Crne Gore u 2015.godini.
Pored aktivnog učešća Turističke Organizacije Ulcinj koja će grad promovisati kroz razne kataloge, Ulcinj će takođe biti promovisan kao jedna od najpoželjnijih primorskih destinacija u Crnoj Gori za provođenje aktivnog odmora kao što su Kite i wind surfing, ronjenje, pješačenje, posmatranje ptica itd.

Stručna služba TO Ulcinj