Halil Truma: Ku janë premtimet, z. Gjeka

February 10, 2015   | Lajmet / Vijesti, Reportazh / Reportaža

KF-FEDERAL-ULQINKU JANE PREMTIMET??

Duke pare gjendjen aktuale te sportit ne komunen e ulqinit e ndjej si obligim qe te reagoj ne kete drejtim duke pyetur vehten perse I gjithe ky diskriminin nga institucionet komunale ndaj sportistave??

Deshmia tregon se sa ju intereson sporti eshte fikja e K.F.FEDERAL.

Me qenese papritmas na u dha mundesia qe te jemi pjese e kategoria se dyte dhe cka eshte edhe me me rendesi te rinjte tanê do te luashin ne kategorin e pare dhe do te ishte nje shans per nje karier me te mire dhe kushte me te mira per zhvillimin e tyre..

Por, ne vend qe personat kompetent gjegjsisht kryetari I komunes te perkrah klubin ai del me nje deklarat ku fajeson udhehesit e klubit per keqperdorim duke permendur nje cifer prej 18.000 euro.

Ne marreveshjen e komunes me udheheqesit e k.F. FEDERAL qendron se edhe 2 antare nga komuna duhet te jene pjese e kryesis se klubit, prandaj na shtyn te mendojme se Paska keqperdorime edhe nga ana juaj.

Po sikur ti kishit japur edhe shume me shume ju garantoj se çdo kush qe merret me kete profesion i ka hallall,sepse cdo gje qe arriten nje sportist ja arriten me djersen e ballit…

A E kuptoni se me kete gjestin tuaj keni koritur te gjithe qytetaret e komunes se Ulqinit??

Une e di se per ju kjo eshte dicka normale sepse jeni mesuar por per ne sportist dicka shume e madhe.

Kemi tradhetuare te rinjet dhe femijet e keti qyteti…

Perse nuk pregaditni nje plan afat gjate sa I perket sportit??

Ku jane PREMTIMET??

Ku eshte K.F.ULQINI,, k.F.Ana malit ( premtimi dhe obligimi juaj) ku eshte salla e sportit ne ane te malit (premtimi juaj),, Etj,etj,etj.

Deri kur më do te luani me ndjenjat e sportistave tanë?

Perse dhe vetem njeher nuk jeni korekt ndaj sportistave dhe te pranoni se NUK JU INTERESON SPORTI…

Cdo klub funksionon vetem falë perkrahjes se familjeve te atyre te rinjve apo femive qe marrin pjese ne gara.

Hallall burra vetem vazhdoni ju me investine kapitale e rinin e keti qyteti me veprat tuaja largoni nga qyteti i tyre i dashur ULQINi..

Ju lumte jeni duke ja arriturr qellimit.

Vetem kete ja kemi por KENI TRADHETUARE TE RINJE DHE FEMIJET E KETI QYTETI…