Ul­cinj or­ga­ni­zo­va­će 2.apri­la „Sa­jam ra­da 2015” u Hotel Mediteran

March 26, 2015   | news

Sajam rada 2015 u Ulcinju-Hotel-MediteranSajam rada 2015 u Ulcinju prilika za zaposlenje

Ho­tel „Me­di­te­ran”, u sa­rad­nji sa lo­kal­nom Tu­ri­stič­kom or­ga­ni­za­ci­jom, Cen­trom za eko­nom­ski raz­voj i Za­vo­dom za za­po­šlja­va­nje – Bi­ro Ul­cinj, or­ga­ni­zo­va­će 2. apri­la u 11 sati, u hotelu “Mediteran” u Ulcinju „Sa­jam ra­da 2015”. Or­ga­ni­za­to­ri saj­ma tvr­de da je pro­je­kat za­mi­šljen ta­ko da se di­rekt­no spo­je ne­za­po­sle­na li­ca i po­slo­dav­ci, ka­ko bi even­tu­al­no pro­na­šli za­jed­nič­ki in­te­res.

Panairi i dytë i punës ne Ulqin-Hotel Mediteran-2015

Poslodavci će na sajmu tražiti radnike kako u sezonskom tako i za stalno zaposlenje.

Nezaposlena lica dobiće priliku da konkurišu na radna mjesta koja zadovoljavaju njihove radne sposobnosti u vidu kratkog intervjua koji će kasnije poslodavci razmatrati i odabrati kandidata koji najviše odgovara njihovim potrebama.

Tokom trajanja sajma,poslodavci raznih firma interviuisace sve zainteresovane koji zele da se zaposle.Za svakog kandidata vrijeme trajanja interviua bice oko 15 minuta.Kompanije ce napraviti selekciju na listi konkurenata za radne pozicije. I tako ce se izabrati oni koji najbolje odgovaraju dostavljenim pitanjima,oni koji najbolje rezultiraju imace sansu da se zaposle.

Panairi i dytë i punës ne Ulqin-Hotel Mediteran-2015-1

“Prošlogodišnjom posjetom smo bili jako zadovoljni s obzirom da je to nov projekat grada Ulcinja.Ove godine se nadamo, a po najavama kako poslodavaca tako i korisnika, da će posjećenost biti još veća.Očekujemo vas u velikom broju kako bi dali podršku jednom još uvijek novom projektu i kako bi ispunili vaša poslovna očekivanja”, poručio je direkor hotela “Mediteran” Seljatin Đeljošević

 

Svi zainteresovani neka kontaktiraju na ovu E-mal adresu:

 

Podrska: Opstina Ulcinj, BKA, UBA, Zavod za zaposljavanje

Medijski sponzor: TVT Ulcinj
Beleska: Ovo je projekat Hotela Mediteran i nadamo se da cemo imat vasu podrsku!