Turistička organizacija Ulcinj učestvuje na sajmu turizma u Lukavcu i Skoplju 07-09.Maj

May 8, 2015   | news

Organizata-Turistike-e-Ulqinit-ne-Lukavac dhe Shkup.20015-1Sajmovi u Lukavcu i Skoplju 07-09.Maj

Turisticka Organizacija Ulcinj ucestvuje na sajmovima turizma u Lukavcu i Skoplju koji se odrzavaju od 7 do 9.maja I to u saradnji sa Nacionalnom turistickom organizacijom CG, predstavnicima Ministarstva turizma I lokalnim organizacijama Budve, Bara, Tivta I Kotora.

Sajam u Lukavcu je jedan od najznacajnijih u Bosni koje je veoma vazno trziste za Ulcinj jer broj gostiju iz ove zemlje raste iz godine u godinu. Bratimljenje I partnerstvo koje je potpisano prosle godine na ovom sajmu, doprinjeli su tome da se nasa delegacija doceka na veoma visokom nivou. Nas stand su posjetili potpredsjednik Opstine Lukavac g.Mahmutovic, direktor sajma g.Nuhanovic kao I udruzenje “Devetak” koji su bili nasi gosti tokom manifestacije Dolcinium International Fest. Takodje interesovanje za nas grad je bilo veliko a ocekujemo da ce do kraja sajma posjecenost biti veca u odnosu na ranije godine. Od nasih privrednika koji su bili prisutni I predstavili svoju ponudu su hotel Mediteran i agencija In montenero travel koji su imali prilike da ostvaruju kontakte sa ljudima koji su zainteresovani za saradnju sa nasim gradom.

Organizata-Turistike-e-Ulqinit-ne-Lukavac dhe Shkup.20015

Na sajmu u Skoplju koji se odrzava u isto vrijeme Turisticka Organizacija Ulcinj nastupa po prvi put imajuci u obzir da broj turista iz Makedonije je u porastu, tako da mozemo da kazemo da je i Makedonija vazno trziste za Ulcinj. Na ovom sajmu su takodje prisutni hoteli Mediteran i Grand koji su tokom prvog dana imali brojne sastanke I ostvarili kontakte sa raznim agencijama. Interesovanje za CRnu Goru je bilo veliko ali I za Ulcinj a posjetioci su najvise bili zainteresovani za smjestaj, plaze I restorane.

Nadamo se da ce promovisanje turisticke ponude ali I nase ucestvovanje na ovim sajmovima koji se odrzavaju pred turisticku sezonu doprinjeti tome da broj turista bude veci, jer ipak najveci broj realizovanih nocenja u Ulcinj je upravo iz zemalja regiona.

Strucna sluzba TO Ulcinj