Draskovic i Kalender osvojili turnir “Cungu Open 2015” u Ulcinju

May 9, 2015   | news

Mbahet turneu i tenisit-Cungu Open 2015-Ulqin-2Medjunarodni ETA turnir do 14 godina Cungu Open 2015, zavrsen je danas u Ulcinju , na terenima teniskog kluba Bellevue.

Tokom citave nedelje teniski klub Bellevue iz Ulcinja , ugostio je veliki broj gledalaca i ljubitelja tenisa koji su svo vrijeme prisustvovali i bodrili svoje miljenike. Na turniru je ucestvovalo 105 tenisera i teniserki iz 18 drzava, .
Izvanredni vremenski uslovi koji su ih pratili tokom citave nedelje, jos vise su doprinijeli da utisci tenisera I njihovih pratioca budu veoma dobri,
Najuspjesnijima nagrade je dodjelio, predsjednik teniskog kluba Bellevue gdin. Nazif Cungu, koji je ujedno I generalni sponsor ovoga turnira.

Mbahet turneu i tenisit-Cungu Open 2015-Ulqin-3

Crnogorska teniserka Anja Draskovic je osvajanjem turnira u Ulcinju, pokazala odlicnu formu i nagovestaj da se radi o jednoj vrednoj i talentovanoj teniserki koja puno obecava.
Draskovic je u finalu bila bolja od Elene Jankulovske sa rezultatom 6:3, 6:2

Kod djecaka pobjednik turnira je Admir Kalender iz Hrvatske, koji u finalu savladao svog zemljaka Mile Matica sa rezultatom 6:3, 6:4.

U kategoriji Parova ( double ), kod djecaka turnir su osvojili par,
Admir Kalender [HRV] i Mile Matic [HRV],
a kod djevojcica pobjednicki par je :
Sara Zalukar [HRV] – Teodora Vujicic [SRB]

Sledece nedelje od 18.05.-24.05.2015. godine, teniski klub Bellevue ce biti domacin ,, Montenegro Open ,, Itf medjunarodnog turnir do 18 godina.

Teniski Klub Bellevue Ulcinj