DJ Roland Barth na “After beach parties” u SandBox u Ulcinju 7.08.

August 5, 2015   | Ngjarjet - Events

Narednih nekoliko dana festivala “After beach parties” biće u znaku DJ superstara sa Ibice Rolanda Barthe!
Ulcinj-After beach parties-Sand-Box

Bartha će održati tri nastupa u narednom periodu u okviru SPECIAL GUEST DJs programa, a podrška će mu biti lokalni DJ-evi koji od 15. jula zabavljaju goste festivala na preko 15 lokacija duž domaćeg primorja. Sponzori festivala su Crnogorski telekom, Tuborg, Cockta, Cedevita, Chipsos.

Prvi od tri nastupa, Bartha će održati danas na plaži Kamenovo (Budva), a naredni je zakazan za srijedu, 5. avgust na Almari. Treći nastup je u petak, 7. avgusta, na lokaciji SandBox u Ulcinju. Svi nastupi u okviru njegove mini turneje su besplatni za sve posjetioce I počinju oko 16 časova.

DJ, producent, vlasnik izdavačke kuće i klub promoter Roland Bartha nije novajlija na Dj sceni već iza sebe ima vise od 25 godina iskustva, uključujući pet godina na Ibici u najpoznatijem klubu Es Paradis Terrenal (1988-1992). U isto vrijeme, nastupao je kao regularan gost na najpoznatiji evropskim destinacijama i klubovima po Barseloni, Madridu, Londonu, Manchesteru, Parizu, Amsterdamu, Rimu, Milanu, Hamburgu, Briselu, Cirihu, Beču, ali takođe i širom svijeta, uključujući Australiju, Daleki Istok i USA.

1993. godine, vraća se u svoju rodnu zemlju Austriju, gdje ubrzo postaje vodeći DJ u House sektoru. Nezadovoljan klupskim provodom u tom periodu, osniva sopstvenu Event Promotion agenciju, kojom uspijeva da napravi neke od legendarnih partija koje je zemlja vidjela u poslednjih 17 godina. I danas je uključen u organizaciju i promociju preko 20 žurki godišnje koje okupljaju vise od 25.000 posjetilaca.

Naravno, za sve te godine nikada nije zapostavljao svoj prvobitni poziv, pa nije za čuditi se da je izbacio preko 30 svojih hitova pod raznim etiketama, dok nije počeo da radi na svom glavnom projektu ”Pray For Me”.

Izvor: CDM