Haris Hasanagić izabran za novog predsjednika‏ Foruma mladih ulcinjskog SDP-a

November 10, 2015   | news

Haris Hasanagic-presednik-mladih-SDP-UlcinjForumom mladih Socijaldemokratske partije Ulcinj rukovodiće novi tim, u izabranom sazivu za predsjednika je izabran Haris Hasanagić, dok su za potpredsjednike izabrani Ćamil Mili Čaušić,  Samir Telić i Azra Mujić, jednoglasnom podrškom od strane 31 delegata.

Novoizabrani predsjednik poručio je da će Forum mladih Socijaldemokratske partije Ulcinj u ovom sazivu na listi prioriteta aktuelne politike uvrstiti još više mladih ljudi, te da će dodatno zalagati za afirmaciju ideje socijaldemokratije.

On je istakao i neophodnost vizibilnosti mladih ljudi Ulcinja, s ciljem stvaranja temelja za bolju sadašnjost i napredniju budućnost. Takođe je dodao, da je prethodni period obilježen različitim izazovima koji su prevaziđeni isključivo zajedničkom snagom i zajedničkim djelovanjem istinskih nosioca ideje socijaldemokratije, i da je jedino na taj način moguće osigurati napredak.

Predsjednik Hasanagić je naglasio da period koji je pred njima treba da bude nošen mudrim i hrabrim odlukama. U završnici obraćanja prisutnima, kazao je, da je spreman da svakim danom radi na jačanju i unapređivanju Foruma mladih Socijaldemokratske partije Ulcinj.

Konvenciji su prisustvovali i Generalni sekretar Foruma mladih Socijaldemkratske partije Crne Gore Mirko Rajković, potpredsjednik Foruma mladih Socijaldemkratske partije Crne Gore Filip Miloš kao i predstavnici Foruma mladih Bar. Takođe, prisutni su bili i članovi predsjedništva Opštinskog odbora Ulcinj.

Izvor: kolektiv.me