Konvencija SDP Ulcinj do sada garant uspjeha u budućnosti

December 7, 2015   | news

SDP-ULCINJU Ulcinj ove subote je održana Osma redovna izborna Konvecnija Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije u Ulcinju. Prepuna sala Skupštine Opštine je ugostila preko 200 delagata, članova SDP i gostiju Konvencije.  Konvenciju su na pozdravili gosti iz političkih partija koje djeluju u Ulcinju na čelu sa Fatmirom Đekom, predsednikom DP i Opštine Ulcinj a obratili su se i Nazif Cungu predsjednik Force, Amir Holaj predsjenik GP “Perspektiva”, Muhamed Zenka predsjednik DUA, Mehmet Bardhi predsjednik DS u CG, kao i predsjednici OO DPS Ljoro Nrekić i SNP Andrija Ćetković koji su biranim riječima pozdravili delegate i rukovodstvo SDP i poželjeli srećan rad.

SDP-ULCINJ-1

Predsjednik SDP Ranko Krivokapić je istakao da je Ulcinj uvijek bio grad znanja i nauke i da su kroz istoriju i sigurna luka za sve koji su u njemu stvarali od Servantesa do Sabataje Cevija, a da je danas poslije pozivnice za NATO, Crna Gora ušla u luku bezbjednosti i mira. Krivokapić je obraćajući se delegatima Konvencije SDP-a u Ulcinju, između ostaloga, kazao da sada treba upotrijebiti svo znanje kako bi Crna Gora počela brže da se razvija. “Naravno, bez pravne i kvalitetne države ne može biti pravde. Niko nije napravio državu, ako nije bilo pravde i nikad nijedna nije trajala ako je tu pravdu izgubila. Nema i ne smije biti nikoga iznad zakona i jedino čega treba da se bojimo jeste pravda. Sve ostalo treba da bude sloboda, osjećaj slobode, sigurnosti, jednakosti i stvaranja. I tu smo svi isti. Treba da djelima pokažemo ko je koliko spreman da sada stane na biljeg reda i zakona. Bez toga ne može biti razvoja u državi i tome nas uče evroatlantske integracije” – rekao je Krivokapić.

Vršilac dužnosti predsjendika OO SDP Ulcinj, Skender Elezagić je naglasio da je ovo najbrojnija konvencija koju je SDP do sada organizovala u Ulcinju, i siguran pokazatelj uvećane snage i značaja za našu partiju. On je naglasio da sada novoizabrano rukovodstvo treba da radi marljivo na izgradnji uslova da se svi u Ulcinju posvete razvoju grada i interesima njegovih građana, a da će SDP i dalje nastavi da okuplja sve progresivne i građanske snage Ulcinja.

U radnom dijelu su delegati izabrali 21 člana Opštinskog odbora koji će, uz članove po funkciji, predsjednik/ca Foruma mladih i Foruma žena, 7 predsjednika Mjesnih odbora, 2 odbornika i Sekretara OO činiti novi saziv sa ukupno 33 člana.

 

Medijski pul SDP