10 vite me Forcen e Re Demokratike 26. dhjetor hotel Mediteran

December 24, 2015   | Ngjarjet - Events

10 vite me Forcen e Re Demokratike UlqinFestimi i 10-vjetorit të themelimit dhe kokteji tradicional i fundvitit

Të shtunën me 26. dhjetor, Forca e Re Demokratike organizon një festim modest me rastin e 10 vjetorit të themelimit.

Festimi do të bëhet në hotel Mediteran në ora 19.00, me ç’rast do ti bashkangjitet edhe kokteji tradicional i fundvitit.